Birkenstock x Manolo Blahnik kolekcija danas je došla u prodaju i izazvala veliki hype

Birkenstock x Manolo Blahnik kolekcija danas je došla u prodaju i izazvala veliki hype

Nakon suradnje s modnim kućama Dior, Valentino i Jil Sander, Birkenstock i Manolo Blahnik udružili su snage. Rezultat ove kolaboracije je sedam različitih modela koji na tržište stižu danas! Ovu kolaboraciju moći ćete kupiti na službenoj stranici Birkenstocka i Manolo Blahnik, a za sve koji su nestrpljivi – neki modeli su već dostupni na Net-A-Porter stranici.

Plavi baršun krasi nove Birkenstock x Manolo Blahnik

Jedan od njih je niska verzija kultnih manolica u obliku Birkenstock modela Arizone i Bostona. Prepoznatljiva kristalna kopča Manola smještena je sa strane, a glamur im daje pariško plavi baršun. Upravo takve su bile zaštitni znak Carrie iz Seks i grada. Ona ih je u seriji, rekli bismo, štovala i oprezno čuvala u svojoj zadivljujućoj garderobi. Zato za ove možemo reći da će biti modernija i udobnija verzija Carrienih štiklica koje bi se zasigurno mogle i njoj svidjeti. Osim njih u prvom valu dolaze i ovakve natikače u fuksija baršunu te zatvoreni model u crnoj koži.

Sam Manolo Blahnik ističe kako on Birkenstock natikače nosi gotovo svoj cijeli život, a i u prošlosti je bio dio Birkenstock kampanje. “Moja nećakinja Kristina i ja nastupili smo u ‘Personality Campaign’ 2020. godine, to je bilo zaista zabavno iskustvo. Ova suradnja bila je prirodni sljedeći korak – potpuno sam oduševljen rezultatom.”

Cijena Birkenstock x Manolo Blahnik natikača, za koje smo sigurni da će postati kultna kolaboracija, kreće se od 545 do 595 eura. Potvrđeno je kako ostali modeli stižu u drugom valu, koji će biti u lipnju ove godine. Međutim, za sada nije poznato kako će izgledati. Ovo je zasigurno kolaboracija koja će se pamtiti, a za sve koji žele prošetati ove divne natikače – požurite jer smo sigurni kako će se vrlo brzo rasprodati.

Foto: Birkenstock.com, Net-A-Porter

Učitati još
Zatvori