Shopping vodič: pokloni za ljubiteljice mode
Shopping vodič: pokloni za ljubiteljice mode

Shopping vodič: pokloni za
ljubiteljice mode

Iako se svi veselimo Božiću i blagdanima, pripreme za ovaj dan ponekad znaju biti vrlo stresne. Puno je obaveza koje moramo – ispeći kolače, kupiti hranu, pospremiti dom, nabaviti poklone pa ih onda i zamotati. Popis obaveza nekada nam se čini da nema kraja, a smišljanje kreativnih poklona često nam zna biti najveća muka. Od kuda krenuti i gdje pronaći onaj savršeni baš za tu osobu kojoj je namijenjen. Zbog toga vam ovih blagdana donosimo shopping vodiče koji će vam probuditi maštu i uštedjeti vrijeme. Tu su pokloni za fashioniste, najbolji beauty, budget-friendly, online te last minute pokloni. Divan nakit, proizvodi hrvatskih kreativaca, zanimljive knjige. Ideje za foodieje i gastro entuzijaste, djecu i najmlađe, sve žene, ali i muškarce. Nećemo zaboraviti i na vaše ljubimce, one koji imaju sve, one koji svakom poklonu pronađu manu, ali i darove koje možete pokloniti sami sebi. Obuhvatili smo sve kako bi vam olakšali, a danas su na redu modni božićni pokloni.

Na našem portalu puno se bavimo modnim temama i aktualnim trendovima pa bi bilo pravo čudo da od svih prijedloga za Božić nismo izdvojili one modne. Modni božićni pokloni nepresušan su izvor ideja i za one koji su pravi entuzijasti za modu, ali i one koji se samo vole lijepo srediti ili imati novu sitnicu za u potpunoti svoj styling. Što je žena bez stotina torbica i cipela? Pogotovo onih u blagdanskom duhu idealnih za novogodišnji party. Osim cipela i torbica tu su lijepi, topli džemperi za hladnu zimu, kape, šalovi, rukavice, kaputi… U jedno smo sigurni – što god izabrali važno je da je od srca i da će vašoj osobi staviti osmijeh na lice.

Koji su to modni božićni pokloni koje smo izdvojili, potražite u nastavku.

Sve shopping vodiče koje smo vam pripremili za ovu godinu nađite na ovom linku.

Foto: Sanja Ebip Jagatić, Deichmann, Max Mara, Max&Co., s.Oliver, Comma, H&M, Paramount, Karla, Twinset, Coccinelle, Optika Anda, Alfa Vison, Ghetaldus, Jacquemus, Instagram (@camillapihl)

Učitati još
Zatvori