Shopping vodič: Božićni pokloni za sve muškarce u vašem životu
Shopping vodič: Božićni pokloni za sve muškarce u vašem životu

Shopping vodič: Božićni pokloni za sve
muškarce u vašem životu

Iako se svi veselimo Božiću i blagdanima, pripreme za ovaj dan ponekad znaju biti vrlo stresne. Puno je obaveza koje moramo – ispeći kolače, kupiti hranu, pospremiti dom, nabaviti poklone pa ih onda i zamotati. Popis obaveza nekada nam se čini da nema kraja, a smišljanje kreativnih poklona često nam zna biti najveća muka. Od kuda krenuti i gdje pronaći onaj savršeni baš za tu osobu kojoj je namijenjen. Zbog toga vam ovih blagdana donosimo shopping vodiče koji će vam probuditi maštu i uštedjeti vrijeme. Tu su pokloni za fashioniste, najbolji beauty, budget-friendly, online te last minute pokloni. Divan nakit, proizvodi hrvatskih kreativaca, zanimljive knjige. Ideje za foodieje i gastro entuzijaste, djecu i najmlađe, sve žene, ali i muškarce. Nećemo zaboraviti i na vaše ljubimce, one koji imaju sve, one koji svakom poklonu pronađu manu, ali i darove koje možete pokloniti sami sebi. Obuhvatili smo sve kako bi vam olakšali, a danas su na redu muški božićni pokloni.

Konačno smo i došli do naših dragih muškaraca kojima posvećujemo ovaj shopping vodič. Odnosno, bilo bi bolje reći da ga posvećujemo ženama koje su u potrazi za idealnim poklonom za svog partnera, tatu, brata, prijatelja. Može poslužiti i za muškarce kojima treba inspiracije za vlastite želje ovih blagdana. Za razliku od žena kojoj su beauty i moda forte, znamo da su muškarcima različiti gadgeti pokloni koji ih najviše vesele. Ipak, izdvojili smo svega za ove blagdane. Od simpatičnog donjeg rublja, čarapa i pidžama, preko božićnih džempera, tenisica i modnih dodataka do Lego kockica.

Koji su se sve muški božićni pokloni pronašli na našoj listi, otkrijte u nastavku.

Sve shopping vodiče koje smo vam pripremili za ovu godinu nađite na ovom linku.

Foto: Douglas, Chanel, H&M, Intimissimi, Adidas, Shoebedo, Massimo Dutti, Garmin, 50 nijansi, Playstation, L’Oocitan, Watch-A-Porter, Lego, iStyle, Instagram (@the.simons, @gerardknows)

Učitati još
Zatvori