Shopping vodič: Pokloni koje možete darovati sami sebi
Shopping vodič: Pokloni koje možete darovati sami sebi

Shopping vodič: Pokloni koje
možete darovati sami sebi

Iako se svi veselimo Božiću i blagdanima, pripreme za ovaj dan ponekad znaju biti vrlo stresne. Puno je obaveza koje moramo – ispeći kolače, kupiti hranu, pospremiti dom, nabaviti poklone pa ih onda i zamotati. Popis obaveza nekada nam se čini da nema kraja, a smišljanje kreativnih poklona često nam zna biti najveća muka. Od kuda krenuti i gdje pronaći onaj savršeni baš za tu osobu kojoj je namijenjen. Zbog toga vam ovih blagdana donosimo shopping vodiče koji će vam probuditi maštu i uštedjeti vrijeme. Tu su pokloni za fashioniste, najbolji beauty, budget-friendly, online te last minute pokloni. Divan nakit, proizvodi hrvatskih kreativaca, zanimljive knjige. Ideje za foodieje i gastro entuzijaste, djecu i najmlađe, sve žene, ali i muškarce. Nećemo zaboraviti i na vaše ljubimce, one koji imaju sve, one koji svakom poklonu pronađu manu, ali i darove koje možete pokloniti sami sebi. Obuhvatili smo sve kako bi vam olakšali, a danas su na redu božićni pokloni koje ćete pokloniti sami sebi.

Budite sami sebi najbolji prijatelj

Svake godine fokusirani smo na traženje poklona za naše partnere, roditelje, djecu, prijatelje, rođake… I tako u cijelom tom šušuru izgubimo fokus na sebe. Možda vam se čini da je sebično pokloniti sebi nešto, ali iz naše perspektive darovati sebe stvar je samopoštovanja. Svi mi imamo stvari koje bismo rado željeli pa ih spremamo negdje u bilješkama na listu želja da čekaju bolje dane. Čekajući bolje dane, jedino što ne dočekaju je nas. Godina je bila izazovna. Trudili smo se, radili, davali sve od sebe kad je bilo teško i radili svakodnevne male pobjede. I baš zato zaslužili smo umotati i sebi paketić ispod bora. Božićni pokloni koje sami sebi darujemo možda nemaju faktor iznenađenja, ali ono što sigurno znamo je da nam pružaju najveće veselje. Ipak je to ono što smo same izabrale i željele.

Razmislite malo o ovoj perspektivi ako još do sada niste i u nastavku pogledajte božićne poklone koje možete sami sebi smjestiti ispod božićnog drvca.

Sve shopping vodiče koje smo vam pripremili za ovu godinu nađite na ovom linku.

Foto: Instagram (@emitaz), Unsplash, 5o nijansi, Luva Villas, Intimissimi, Notebook Therapy, Karla, Polene, Biologique Recherche, Stella McCartney, MyTheresa, Massimo Dutti, Manolo Blahnik, Moda Operandi, Jeftinije.hr

Učitati još
Zatvori