Moćan zalogaj svakodnevne trenutke pretvara u one koje ćemo još dugo pamtiti
Moćan zalogaj svakodnevne trenutke pretvara u one koje ćemo još dugo pamtiti

Moćan zalogaj svakodnevne trenutke pretvara u
one koje ćemo još dugo pamtiti

Brojimo još sitno do najuzbudljivijeg perioda u godini, do blagdanskog razdoblja; Badnjaka i Božića, Stare i Nove Godine, ali i preostalih, gotovo jednako uzbudljivih dana punih događanja. Domjenci i zabave, druženja s kolegama, prijateljima i obitelji, ali i trenuci samo za sebe, ovih će dana posebno dobiti na važnosti.

 

Pitanje koje si svake godine u ovo doba postavljamo jest kako svim malim, svakodnevnim trenucima dati na vrijednosti – što činiti da postanu oni slatki trenuci koje još dugo čuvamo u sjećanju?

Iako ne postoji točan i univerzalan odgovor, ono što možemo i volimo činiti, pogotovo u blagdanskom periodu, jest darivanje. Pritom ne mislimo samo na velike darove pod drvcem, već i na spontane darove, na iznenađenja kojima obradujemo najbliže. Ali, i sebe same.

Trenuci ultimativne sreće kojih se želimo sjećati

Topao obiteljski dom za blagdane postaje još topliji, uspomene naviru jače, a raste i nostalgija za bezbrižnim danima. Baš zato iz svega toga ove godine sa sobom želimo ponijeti ono najbolje – novu uspomenu na sve te male trenutke kojih se rado prisjećamo.

Stvorene za beskompromisan užitak, Bajadera praline od najfinijeg lješnjak i badem nugata svakim zalogajem na nepca donose bogate okuse te nježne, svilenkaste teksture. Profinjena, svečana i elegantna pakiranja, ali i pojedini omot svake praline, Bajaderu čine idealnim blagdanskim darom.

Samo jedan moćan zalogaj svakodnevne trenutke pretvara u one koje ćemo još dugo pamtiti.

Kao što nas Bajadera snažno i nostalgično vraća u najljepše prošle trenutke, ima moć i nove, nadolazeće trenutke učiniti onima za pamćenje.

Darujmo druge, ali počastimo i sebe

Unatoč tajnoj recepturi, svima su nam dobro poznati okusi Bajadere koji uz sebe vežu i ponos, zahvalnost i slatko iščekivanje. Nadolazeći dani idealna su prilika da se podsjetimo tko su ljudi koji naše dane čine vedrima, koji u naše živote unose iskru i sjaj. Da sami osvijestimo koliko smo sretni i zahvalni na njima te da im od sada na dalje, kroz male znakove pažnje to jasno poručujemo. Naravno, ne samo u blagdanskom periodu – jer svi dani mogu biti sjajni, ispunjeni i sretni, ne samo blagdani!

Ove godine uz svoje najbliže, odlučili smo napokon pronaći vrijeme za sebe, nagraditi se i počastiti, proslaviti sami sebe. Otvaranjem svakog zlatnog omota jedan smo korak bliže novim iskustvima, novim trenucima i novim uspomenama koje trajno ostaju s nama.

Foto: Sanja Jagatić

Model: Hana Matija

Frizura: Salon Teuta

Make up: Sonjche

Styling: Mateja Sučević

Kreativno vodstvo: Mateja Sučević

Posebno hvala Velvetu na ustupljenoj lokaciji.

Učitati još
Zatvori