Shopping vodič: Božićni pokloni za one koji svakom daru pronađu manu
Shopping vodič: Božićni pokloni za one koji svakom daru pronađu manu

Shopping vodič: Božićni pokloni za one
koji svakom daru pronađu manu

Iako se svi veselimo Božiću i blagdanima, pripreme za ovaj dan ponekad znaju biti vrlo stresne. Puno je obaveza koje moramo – ispeći kolače, kupiti hranu, pospremiti dom, nabaviti poklone pa ih onda i zamotati. Popis obaveza nekada nam se čini da nema kraja, a smišljanje kreativnih poklona često nam zna biti najveća muka. Od kuda krenuti i gdje pronaći onaj savršeni baš za tu osobu kojoj je namijenjen. Zbog toga vam ovih blagdana donosimo shopping vodiče koji će vam probuditi maštu i uštedjeti vrijeme. Tu su pokloni za fashioniste, najbolji beauty, budget-friendly te last minute pokloni. Ideje za foodieje i gastro entuzijaste, strastvene obožavatelje čitanja, djecu i najmlađe, sve žene, ali i muškarce. Nećemo zaboraviti i na vaše ljubimce. Obuhvatili smo sve kako bi vam olakšali, a danas su na redu božićni pokloni za sva najzahtjevnije, odnosno za ona simpatična gunđala koja uvijek imaju nešto za prigovoriti.

Božićni pokloni za najzahtjevnije

Fanovi serije “Prijatelji” dobro pamte epizodu u kojoj se svi iz ekipe slažu da je Rachel osoba za koju je nemoguće kupovati jer joj se niti jedan poklon ne sviđa, a baš svaki potajno mijenja za nešto po svom ukusu, ili čak za keš.

Svi u svom životu imamo barem jedno Poklon Gunđalo. To je ona osoba koja se ponaša kao da su pokloni njezin kriptonit – na svaki frče nosom ili koluta očima, baca ironične komentare te naglašava kako se vaš poklon uopće ne uklapa u njezin životni stil pa čak i ako vam ga je sama pokazala u izlogu nekoliko dana ranije.

Ako još niste odustali od kupovanja poklona takvoj osobi te se nadate da ćete je baš ove godine uspjeti oduševiti, pred vama su dvije strategije. Ili igrajte na nešto sigurno i odaberite upgradeani predmet koji već ima, voli i koristi, ili ju potpuno iznenadite nečim dosad neviđenim! Sigurni smo da ćete ovim shoppingom zaraditi barem jednu kvačicu na listi “Onih Dobrih” Djeda Božićnjaka”

Najbolji pokloni po izboru Journal redakcije:

Za trendi djevojku:

Zara mirisna svijeća

Za prijateljicu koja voli klasiku:

Smythson rokovnik s olovkom
Učitati još
Zatvori