Već dugo nismo vidjeli da french bob nekome stoji toliko dobro kao Emily Ratajkowski
Već dugo nismo vidjeli da french bob nekome stoji toliko dobro kao Emily Ratajkowski

Već dugo nismo vidjeli da french bob nekome stoji toliko dobro kao Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski proteklog vikenda pokazala je novu frizuru – French bob. Još uvijek nije sigurno je li u pitanju perika ili je zaista drastično skratila i potamnila svoju kosu te je odrezala šiške. Na fotografijama koje je objavila kosa je stilizirana valovito, zbog čega frizura ima jako puno volumena, što Ratajkowski inače nema jer ima prirodno tanku kosu.

Upravo zbog toga ljudi na društvenim mrežama ne mogu procijeniti radi li se o njezinoj pravoj kosi ili ne. Bilo kako bilo, ovaj French bob Emily stoji besprijekorno. Uz to, ona je još jednom dokazala da je upravo bob frizura za sva vremena. Koliko god se trendovi mijenjali, bob uvijek ostaje onaj ultimativni trend bilo u klasičnom obliku ili nekoj od varijacija.

Nova frizura Emily Ratajkowski je hit

Emiliyn bob završava točno iznad njezine vilica, odnosno između obraza i vilice. To je još više naglasilo njezine jagodice i dalo efekt buccal fat removala, ali bez odlaska pod nož. Također, Emily je isfurala jednu od trenutno najpopularnijih boja kose. O trendovima u koloraciji smo već pisali i ove godine vladat će prirodnije varijante poput ove njezine.

Čim je Emily objavila fotke s ovom frizurom, Instagram je “izgorio”. Slično kao što se dogodilo i kada je novu frizuru pokazala Hailey Bieber, koja se također ošišala na bob. Već tada smo sumnjali da će bob postati jedna od najtraženijih frizura u salonima, a sada smo posve sigurni da će biti tako. Ipak, valja napomenuti da ne treba slijepo kopirati ni Emily ni Hailey. Najbitnije je da odaberete bob koji paše obliku vašeg lica, a za to se najbolje savjetovati sa svojim frizerom.

S odabirom boba kao svoje sljedeće frizure sigurno nećete pogriješiti jer se radi o klasiku. Također, nemojte misliti da s tom frizurom nećete imati posla, ona neće izgledati besprijekorno nakon što je samo prosušite fenom. Nju ćete ipak morati malo stilizirati, pogotovo ako se još odlučite i za šiške. To je nešto čega trebate biti svjesni jer to znači da ćete prije posla morati odvojiti nešto više vremena za kosu nego što odvajate sada.

FOTO: Instagram (@emrata)

Učitati još
Zatvori