Mona nova kolekcija: Sofisticirani komadi s urbanim pomakom
Mona nova kolekcija: Sofisticirani komadi s urbanim pomakom

Mona nova kolekcija: Sofisticirani
komadi s urbanim pomakom

Proljeće nam se bliži, a to u modnom smislu znači samo jedno – odmičemo se od slojevitih kombinacija i uskačemo u opuštene, jednostavne outfite s prvim zrakama sunca. Najljepše godišnje dobra će nam izmamiti osmijeh na lice, ali nas i modno inspirirati. Zimi obično nismo raspoloženi za pretjerani trud oko mode već želimo da nam je ugodno i toplo. No, na proljeće se sve budi pa tako i kreativnost i volja za kombinacijama u kojima će nas svi primijetiti.

Izlaskom novih kolekcija bombardiraju nas novim trendovima za proljeće, a sve to dovodi do zasićenja i estetike u kojoj svi izgledamo isto. Upravo zbog toga želimo napraviti promjenu i imati modne detalje koji su sofisticirani, kvalitetni i nemaju rok trajanja od jedne sezone. Stil se gradi godinama i organiziranim ulaganjem u kvalitetne komade. Da bismo vam pomogli odabrati upečatljivih detalja za proljetnu garderobu, predlažemo da pogledate novu Mona kolekciju.

Mona je sinonim kvalitete, elegancije i sofisticirane estetike

Mona je modna kuća koja je osvojila srca brojnih fashionistica diljem regije. Njihova posebnost je u maloj proizvodnji s premium materijalima i upečatljivim dizajnom. Modni komadi su zaista statement ulov koji čini razliku. Nova kolekcija im je u znaku bež nijanse i laganih materijala, a sve su dodatno začinili popularnim zelenim tonovima za one koji žele ubaciti pokoji vibrantni detalj. Osobito bismo istaknuli bež blejzere i hlače, koje možete nositi kao odijelo, ali i kao zasebne komade.

mona
mona

Osim toga, primijetili smo i suknje koje su možda najveći trend za 2023. godinu. Mona ima slip modele, ali i lepršave koje možete nositi na dnevne i večernje outfite. Kada govorimo o materijalima, možete odabrati i kožnu suknju koja nam je odmah ‘upala u oko’. Posebnost njihovih komada je što će se prilagoditi svakoj prigodi i možete ih kreirati na sve. Multifunkcionalni i kvalitetni su idealan odabir ako dugoročno želite ulagati u kvalitetne odjevne predmete.

No, ako pak želite nešto upečatljivije komade, predlažemo zelenu haljinu ili bijelu košulju s naglašenim ovratnikom i zvonolikim rukavima. Moramo priznati kako su u novoj kolekciji mislili na sve, a kako ćete slagati nove komade, odlučite sami. Monine žene su samosvjesne, odlučne i koketiraju s modom na pravi način.

Kožni komadi su im klasik s kojim nikada ne razočaraju

Mona kožne jakne su već nadaleko poznate i ako ste ikada probali iti jedan njihov model, znate na što mislimo. Najkvalitetnija talijanska koža i proizvodnja u kojoj se pazi na svaki detalj doveli su ih do toga da s kožnim jaknama konkuriraju svjetskim modnim brendovima. U novoj kolekciji dobili su tri nove jakne, a riječ je o nešto kraćim modelima s detaljima u vidu remena i naglašenih ovratnika. Koji god odaberete, možete ga nositi na sportske i glamurozne kombinacije. Kožna jakna je klasik koji se mora pronaći u svakoj garderobi, a ako gradite stil na pravi način, onda je Monina jakna ulov koji morate imati.

Foto: Mona

Učitati još
Zatvori