Hailey Bieber drastično je skratila kosu. Sada fura jedinu frizuru koja je baš uvijek in
Hailey Bieber drastično je skratila kosu. Sada fura jedinu frizuru koja je baš uvijek in

Hailey Bieber drastično je skratila kosu. Sada fura jedinu frizuru koja je baš uvijek in

Nakon što je prošlog ljeta iznjedrila jedan od najvećih beauty trendova – glazed donut manikuru, Hailey Biber ponovno je dokazala da je trendseterica. Naime, proteklog vikenda pojavila se s novom frizurom. Svoju drugu kosu je odrezala i sada ima vječno popularan bob. Jedina je to frizura koja je konstanta, sve druge dolaze i odlaze, ali bob je uvijek in. “Hailey Bieber frizura”stoga bi mogla postati novi najtraženiji pojam.

Hailey se odlučila za jednostavnu verziju, bez šiški. On ima razdjeljak na sredini, a kosa joj seže tek malo ispod brade. Uz to, prigrlila je i svoju prirodnu boju kose, koja je tamno plava, na granici sa smeđom. Upravo takve prirodne varijante bit će najveći trend u 2023. godini.

Zašto je bob idealan?

Bob je sam po sebi vrlo raznovrstan. Možete ga nositi ravnog ili kovrčavog, razdjeljak možete mijenjati kako vam padne na pamet, a ako ga ostavite dovoljno dugog, uvijek možete svezati maleni rep i furati zalizanu clean girl frizuru. Zapravo, radi se o frizuri koju je lako održavati i stilizirati, a to je dio njezinog šarma i zato joj se uvijek vraćamo.

Bob je s godinama postao toliko popularan da je dobio nekoliko različitih inačica. Hailey je odabrala onu klasičnu, a vi možete odabrati lob, odnosno dugi bob ili boyfriend bob koji je bio popularan devedesetih. On je kraća verzija i zapravo je unisex frizura koju su krajem prošlog stoljeća nosili baš svi. Ako niste sigurni koja dužina bi vam pristajala, uvijek se možete poslužiti trikom koji obožavaju frizeri.

Upravo bob je frizura s kojom nikada ne možete pogriješiti. S njom ćete, baš kao i Hailey, uvijek biti u trendu. Radi se o bezvremenskoj frizuri koja je uvijek na popisu trendova koji će vladati nekom sezonom. Naprosto, ako je nešto dobro, čemu to mijenjati. Bob je frizura koju mogu isfurati i djevojke s ravnom i djevojke s kovrčavom kosom. Prva verzija će biti stroža, druga malo razigranija, a uvijek je možete potpuno personalizirati.

FOTO: Profimedia

Učitati još
Zatvori