Naked disco nails trend je koji ćemo cijelo proljeće nositi na noktima
Naked disco nails trend je koji ćemo cijelo proljeće nositi na noktima

Naked disco nails trend je koji ćemo
cijelo proljeće nositi na noktima

Nokti puno govore o osobi i oni su često ključan dio prvog dojma koji ljudi stvaraju o nama. Sređeni i njegovani uvijek će ljudima odavati dojam uredne osobe koja brine o higijeni i svom izgledu. No to na stranu, nokti su savršen alat za pokazivanje vlastite osobnosti. Ovisno o tome koju boju laka, oblik ili nail art izaberete, birate koju svoju stranu ćete pokazati.

Stoga, ne čudi popularnost trajnog laka i umjetnih noktiju. Oni su odličan izbor za sve koji ne stignu ili nisu vješti da bi se sami doma bavili lakiranjem. Također, ove opcije dulje traju od običnog laka koji se koristi u kućnoj radinosti. S obzirom na to koliko su odlasci noktaricama popularni, nije čudo da se trendovi stalno mijenjaju. Najnoviji se zove naked disco nails.

Malo drugačija manikura sa šljokicama

Pisali smo već o zlatnim manikurama, o povratku sedefaste manikure, onim valentinovskima i french girl manikuri. Svi oni pronašli su svoje fanove, a naked disco mani također bi mogla. Radi se o noktima koje krase šljokice. Ključ je u tome da je baza prozirna, šljokice ne prekrivaju potpuno površinu nokta nego su rjeđe. Manikura je to kakvu je već isfurala Selena Gomez i izgleda predobro.

Naked disco nails voljet će žene koje vole minimalizam, ali i sve one koje vole šljokice. Ova manikura zapravo je neka sredina između prozirnog laka i kiča. Takvi nokti uvijek će izgledati efektno, a najbolje je birati zlatne ili srebrne šljokice. Također, možete birati želite li krupnije ili sitnije.

Kao bazu ove manikure možete izabrati neku nude nijansu, ali i onu prozirnu, kako god vam se više sviđa. Bitno je samo manikuru završili sjajnim top coat slojem koji će još više naglasak staviti na šljokice. Također. Selena Gomez odabrala je dugi bademasti oblik, ali ova manikura super izgleda i na kratkim noktima kocakstog oblika. S obzirom na to da su šljokice rjeđe, nije ih previše čak ni kada su na svakom noktu.

Učitati još
Zatvori