Mačak Felix vodi vas na koncert Robbieja Williamsa
Mačak Felix vodi vas na koncert Robbieja Williamsa

Mačak Felix vodi vas na koncert
Robbieja Williamsa

Neobična suradnja koja povezuje Robbieja Williamsa i mačka Felixa, zaštitno lice Purininog vodećeg brenda hrane za mačke, premijerno donosi novi glazbeni hit legendarnog britanskog glazbenika. U pjesmi Super je biti maca, koja je ujedno i naziv nove reklamne kampanje, poznati dvojac slavi život mačaka i ukusnu hranu. Pjesma će biti dostupna na purina.hr/felixandrobbie i društvenim mrežama.

Globalna superzvijezda, inspirirana vlastitim mačkama i nestašnim Felixovim vragolijama, sudjelovala je u kampanji koja danas kreće diljem Europe. Glazbenik će se okušati u glumi zajedno s poznatim mačkom Felixom. U kratkom videu smioni dvojac upada u nevolje udružujući se za premijeru nove suradnje u kojoj Robbie pomaže Felixu dok pokušava snimiti dopadljivu melodiju u pratnji orkestra.

Robbie Williams x Felix

„Mačak je pušten iz vreće, ja sam novi glas Felixa. Dugogodišnji sam obožavatelj mačaka, imao sam mnogo mačjih prijatelja tijekom godina i nakon proučavanja njihovog fascinantnog ponašanja, mogu pouzdano reći: Super je biti maca!“, izjavio je međunarodno priznati glazbenik.

Nova kampanja razotkriva kako većina kućnih mačaka živi najbolje živote, baš kao i jedinstveni i neponovljivi mačak Felix.

„Naša pametna maca Felix jamstvo je najboljeg scenarija koji kombinira omiljenu mačju hranu i nestašluke mačaka. Dodajte tome megazvijezdu Robbieja Williamsa i uz ovaj savršen spoj zabava je zajamčena“, dodala je Daria Milolož, Senior brand manager Nestlé Purina.

Kroz kampanju „Super je biti maca“ Felix slavi život mačka i svu njegovu raskoš – od brige njihovih vlasnika do kvalitetne prehrane i mačjih nestašluka. Trenutci poput nestašne zabave, provođenje vremena s obitelji te naravno neodoljivo ukusna hrana slave se kroz prepoznatljivu Felix melodiju.

Robbie Williams i Felix_Purina

Journal x Felix Giveaway!

Nestašni mačak Felix vodi dvoje ljudi na koncert Robbieja Williamsa u pulskoj Areni 27. 6. 2023. godine. S Robbiejom Williamsom i mačkom Felixom možete provesti nezaboravnu večer u Amfiteatru u Puli, a sve što trebate napraviti je sljedeće:

1. Zapratiti Journal.hr Facebook profil.
2. Zapratiti Purina Hrvatska Facebook profil.
3. U komentar napisati koja je ‘najnestašnija’ stvar koju je vaš mačak napravio.

Giveaway traje do 4. veljače 2023. u 23:59 nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu.

Dobitnica giveawaya je Vanja Gojević – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori