Sve zlatne manikure za duge i kratke nokte koje ćemo nositi ove sezone
Sve zlatne manikure za duge i kratke nokte koje ćemo nositi ove sezone

Sve zlatne manikure za duge i kratke nokte
koje ćemo nositi ove sezone

Ako niste baš od nošenja previše nakita, ali volite sređene nokte, imamo savršen trend za vas – zlatni nokti. Boja je to koju nekako povezujemo s raznim proslavama i blagdanima, ali ove godine ona će biti jedan od najvećih trendova. Bilo da se radi o magnetskom zlatnom laku, nekoj klasičnoj nijansi ili zlatnim listićima i šljokicama, naši nokti ove će godine blistati u najluksuznijom nijansi. Zlatna boja oduvijek simbolizira prosperitet, luksuz i bogatstvo. Zapravo, radi se o najdragocjenijoj boji, a manikura još uvijek stoji manje od zlatnog nakita, pa zašto joj ne dati priliku?

Zlatna je jedna od onih boja čiju nijansu treba dobro pogoditi i uskladiti s tenom. Ali je istovremeno i boja koja odlično izgleda i na kratkim i na dugim noktima, a to nije tako često. Neke boje super će izgledati na kratim noktima, dok će na dugima naprosto biti “trashy”, a to svakako želimo izbjeći. Srećom, zlatni lak uvijek je elegantan, istovremeno upečatljiv, ali i decentan. Upravo zbog te njegove dvojne prirode volimo zlatni lak za nokte. U nastavku donosimo najljepše zlatne manikure koje ćemo nositi u 2023. godini.

Magnetski lak

Magnetski lak prepun šljokica posljednji je hit. Takva manikura završava se magnetom koji na noktu stvara posebne dizajne. Ti nokti izgledaju baršunasto i nije ni čudo što su trenutno među najtraženijima u salonima. Ta manikura u zlatnoj nijansi izgleda posebno lijepo.

Ne tako obična francuska manikura

Francuska manikura je klasik, a u zlatnoj varijanti izgleda još bolje. To može biti klasičan oblik na vrhu nokta ili neki apstraktni, ovisno o vašem stilu. Također, umjesto oštre linije, to može biti zlatni ombre.

Folija i šljokice

Ova lista ne može proći bez zlatne folije i šljokica. Manikure koje se rade s njima uvijek izgledaju razigrano, a istovremeno minimalistički i nisu prenatrpane. Izvrsno izgledaju na kratkim noktima. Voljet će ih svi oni koji ne vole previše toga na noktima.

Učitati još
Zatvori