Peace, love and rock’n’roll okupio cijeli Zagreb na Journal Summer Partyju

Peace, love and rock’n’roll okupio cijeli Zagreb na Journal Summer Partyju

U predivnom ozračju dobro poznate zagrebačke lokacije, Riverside Garden Zagreb održao se još jedan Journal Summer Party. Čak je i kiša nakon nekoliko pokušaja odustala od toga da pokvari ovaj jedinstveni događaj kojim je započela sezona ljetnih evenata u Zagrebu. Pod krilaticom #allaboutchange, prvi put nakon dvije godine party je zasjao punim sjajem. Light motiv zabave je ovoga puta bio peace, love and rock’n’roll. U pravom festivalskom ozračju okupljeni su pokazali kako u izazovnim vremenima u svakom od nas čuči malo divljeg rock and rolla.

Peace, love and rock and roll

Photo wall je očekivano bio sjajna uvertira u noć. Na samom ulazu na party već se mogla osjetiti dobra atmosfera zahvaljujući dobroj energiji svih okupljenih. Uz koncert legendarnog Bajage ni kiša koja je u nekoliko navrata pokušala narušiti atmosferu, nije uspjela u svom naumu. Pomalo festivalski, divlje, neopterećeno i opušteno, ponovo smo pokazali kako samo zajedništvom možemo napraviti dobru atmosferu. Pogledajte tko je sve bio dio ove još jedne Journal Summer priče.

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Summer Partyja 2022. godine! Za osvježenje prirodnom mineralnom vodom pobrinula se Jana, za ostala pića zaslužni su PPDVinarija Jeruzalem Ormož I Heineken. Jeli smo gastro delicije koje su osigurali Planet of plantsThe Meat i Rajska rajčica, a za slatko na kraju hvala Ledu i Magnolia slasticama. Službeni automobil Citroen C5 X bio je prava atrakcija, a HP Hrvatska imao je svoj Kutak na kojima smo svi mogli isprintati foto uspomene s Journal Summer partyja 2022. Bloc outdoor pobrinuo se za ugodan ugođaj i predivan namještaj na kojima smo se mogli odmoriti nakon plesanja, a Jungle Formula pobrinuo se za zaštitu od komaraca. Zahvalu šaljemo i Catering teamu Majetić i Riverside Gardenu Zagreb bez kojih ovaj party ne bi bio tako dobar!

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu uspješnih Journal partyja.

Foto: Bojan Zibar

Pogledajte video s još jednog u nizu nezaboravnih Journal partyja:

NAJLJEPŠE FOTOGRAFIJE S JOURNAL SUMMER PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE

BAJAGA PJEVAO NA SUMMER PARTYJU. KAKO JE BILO POGLEDAJTE OVDJE

KOJE GASTRO DELICIJE SU SE JELE NA JOURNAL SUMMER PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE

PROVJERITE UREĐENJE JOURNAL SUMMER PARTYJA KLIKOM NA LINK

Učitati još
Zatvori