Pogledajte najljepše fotografije s Journal Summer Partyja
Pogledajte najljepše fotografije s Journal Summer Partyja

Pogledajte najljepše fotografije s
Journal Summer Partyja

Još uvijek nam se sliježu dojmovi s jučerašnjeg Journal Summer Partyja kojim smo najavili početak ljetne sezone. Vrijeme leti brzo pa nam se čini kao da smo se nedavno još družili na našoj X-mas zabavi. Vrlo brzo stigla nam je i dugoočekivana ljetna zabava koju uvijek sa zadovoljstvom organiziramo kako bi podijelili ljubav i odličnu energiju sa svima prisutnima. Iako nam je kiša malo pokvarila planove, dobar duh nije napuštao naše uzvanike koji su se došli zabaviti. Pod krilaticom #allaboutchange, prvi put nakon dvije godine party je zasjao punim sjajem.

Smijeh i veselje nisu skidali sa svojih lica kroz cijelu noć, što smo najviše vidjeli jutros prilikom pregledavanja silnih galerija naših fotografa. Oni su kroz cijelu večer budnim okom pratili vaša lica i dokumentirali osmijehe svojim objektivima. Bilo je teško odabrati one najbolje jer svaka nam je draga na svoj način. Međutim, zasukali smo rukave i za vas izdvojili najbolje od najboljeg! Udobno se smjestite i uživajte u nastavku.

Fotografije: Franko Kelam

Fotografije: Martina Movrić

Fotografije: Krešimir Jović

Fotografije: Martina Pašić

Fotografije: Marko Lopac

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Summer Partyja 2022. godine! Za osvježenje prirodnom mineralnom vodom pobrinula se Jana, za ostala pića zaslužni su PPDVinarija Jeruzalem Ormož I Heineken. Jeli smo gastro delicije koje su osigurali Planet of plantsThe Meat i Rajska rajčica, a za slatko na kraju hvala Ledu i Magnolia slasticama. Službeni automobil Citroen C5 X bio je prava atrakcija, a HP Hrvatska imao je svoj Kutak na kojima smo svi mogli isprintati foto uspomene s Journal Summer partyja 2022. Bloc outdoor pobrinuo se za ugodan ugođaj i predivan namještaj na kojima smo se mogli odmoriti nakon plesanja, a Jungle Formula pobrinuo se za zaštitu od komaraca. Zahvalu šaljemo i Catering teamu Majetić i Riverside Gardenu Zagreb bez kojih ovaj party ne bi bio tako dobar!

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu uspješnih Journal partyja.

Pogledajte video s nezaboravnog partyja:

Učitati još
Zatvori