Journal Impact: Pokrenuli smo novu rubriku zanimljivom kampanjom u kojoj vaše teme dolaze do izražaja

Journal Impact: Pokrenuli smo novu rubriku zanimljivom kampanjom u kojoj vaše teme dolaze do izražaja

Journal Impact nova je rubrika na Journal.hr na kojoj ćemo se truditi detektirati sve aktualne i važne društvene teme, tabue te probleme s jednim jedinim ciljem – da ih se osvijesti kako bi ih jedan po jedan, kao društvo, krenuli rješavati. Što radimo? Idemo li u dobrom smjeru? Razmišljamo li o sebi na pravi način? Volimo li sebe dovoljno? Vrijeme pred nama je vrijeme da se pokrenemo, a tu ćete nam svakako pomoći i vi.

Kampanju smo pokrenuli i na Go2Digital kanalima po cijelom gradu s ciljem da ova snažna poruka dospije do što više ljudi. Dva takva bila su postavljena i na Journal Summer Partyju, gdje su posjetitelji skeniranjem QR koda mogli direktno ući na Journal Impact rubriku. 

Poseban trenutak odvijao se kod velikog drveta masline u Journal Impact zoni na kojeg su posjetitelji vješali svoje poruke sa željama i temama koje bi voljeli da obradimo u novoj rubrici. Neke od vaših napisanih tema su: Metaverse, filozofija, financijska pismenost, odgovorno recikliranje, bezgotovinsko društvo, građanski odgoj, što danas znači marketing, vegetarijanstvo, ženska seksualnost i brojne druge…

Journal Impact je kreativan i znatiželjan pogled na svijet. Svijet koji stvaramo svojim djelovanjem, baš sada i ovdje. Naše teme su duboke teme, one koje vas drže budnima i koje vas inspiriraju. Tragamo za temama koje će vas potaknuti na promjenu, temama koje će u vama upaliti malu iskru radosti i pokrenuti lavinu dobrih stvari. Istražujemo snažne teme koje će nježno poljuljati čvrste stavove i postaviti čvrste temelje nekih novih nježnijih stavova. To je naša sljedeća stanica. Naš projekt kojem ćemo se veseliti, davati najbolje od sebe i iz njega crpiti inspiraciju za život u cijelom spektru boja.

Pridružite nam se i budite dio znatiželjne zajednice. Pište nam što vas muči, gdje vas žulja i na koja biste važna pitanja htjeli dobiti odgovore, a mi ćemo odabrane teme za vas sagledati iz širokog kuta i istražiti. Svoje prijedloge šaljite na impact@journal.hr

Učitati još
Zatvori