Pogledajte atmosferu na ovogodišnjem Journal Summer Partyju
Pogledajte atmosferu na ovogodišnjem Journal Summer Partyju

Pogledajte atmosferu na ovogodišnjem
Journal Summer Partyju

Ovog ljeta svima će nam biti potrebna uzavrela i opuštena rock’n’roll atmosfera. Zato smo početak ljetne sezone odlučili obogatiti upravo rock hitovima kojih se svi sjećaju. Riverside Garden sinoć se pretvorio u jednu od najvećih party zona u gradu koju su uljepšavali detalji i prigodno uređene mini lokacije za apsolutno uživanje. Pod krilaticom #allaboutchange, prvi put nakon dvije godine party je zasjao punim sjajem.

Peace, Love and Rock ‘n’ Roll atmosfera

Rock energija iz osamdesetih apsolutno je preuzela sve, pa tako i okruženje u kojem smo se sinoć svi zabavili. Iako se sve vrtjelo oko stagea i plesnog podija, niz sadržaja obogatilo je večer i donijelo pravo iskustvo uživanja. Poseban dojam cijeloj večeri doprinijela je fontana koja je unijela dozu raskoša i uljepšala cijeli doživljaj. Svjetleće lopte kao lajtmotiv unijele su romantiku u ljetnu večer, baš kao i crna srca u pravom rock ‘n’ roll stilu.

Riverside Garden kao idealna lokacija

Riverside Garden ponovno se pokazao idealno lokacijom za Journal partyje na otvorenom koji okupljaju preko 1000 ljudi. Velika površina pod zvjezdanim nebom koja se pretvara u plesni podij, s punktovima na kojima možemo zastati na odmor, i ovaj je put donijela noć punu ljubavi i druženja. Svi uzvanici mogli su se smjestiti za savršeno dekoriranim stolovima u skladu s temom koji su se nalazili i oko fontane kao jednoj od centralnih dekoracija. Osim toga, tu je bio i najtraženiji Journal Truck s hranom, kao i već dobro poznati catering stol na kojem su se posluživale najbolje delicije.

Kako je Rock’n’roll svakako sinonim za opuštenost tako smo i željeli da se svi osjećaju potpuno slobodnima i da u svakom kutku partyja mogu pronaći nešto za sebe, osobito po pitanju osvježenja. Popularni kombiji i kolica bili su neke od najatraktivnijih lokacija na koje su se svi rado vraćali. Baš kao i zabavna ljuljačka te šah koji su unijeli dodatnu dozu razigranosti i zabave za cijelu večer. Setting je upotpunio i namještaj poput Bloc outdoor stolica i pravih malih oaza za opuštanje.

Najljepši trenuci za pamćenje zabilježeni su u HP foto printer corneru u kojem su svi mogli isprintati zajednički polaroid za dugo sjećanje na Journal Summer Party 2022. HP+ pisač Envy Inspire 7000 serije – sve-u-jedan pisač za cijelu obitelj s već instaliranom uslugom Instant Ink – omogućuje da ispisujete, skenirate, kopirate s bilo kojeg uređaja a da vam nikada ne postane tinte! HP+ u prvi plan stavlja naš planet – za svaku ispisanu stranicu HP u jednakoj mjeri sadi drveće i štiti šume. A uz već instaliranu uslugu HP Instant Ink štedite na tinti i do 70% uz jednostavnu dostavu i recikliranje. Javlja i kada je tinta pri kraju te vam ona dolazi na kućni prag prije no što je ponestane. Iskoristite i dodatnu pogodnost prilikom registracije na Instant Ink – čak 6 mjeseci besplatne pretplate na tintu te dodatnu godinu HP-ovog jamstva. Saznajte više OVDJE.

Poseban trenutak odvijao se kod velikog drva masline na koji su posjetitelji vješali svoje poruke sa željama, u Journal Impact zoni, dok je na samo ulazu na party pažnju privlačio novi, ekskluzivno predstavljen, Citroen C5 X , svestrano vozilo visoke klase koje će osvojiti kupce koji čeznu za pustolovinom. Glazbeni nastupi samo su zaokružili vruću atmosferu o kojoj će se još puno pričati.

Pogledajte video s još jednog u nizu nezaboravnih Journal partyja:

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Summer Partyja 2022. godine! Za osvježenje prirodnom mineralnom vodom pobrinula se Jana, za ostala pića zaslužni su PPD, Vinarija Jeruzalem Ormož I Heineken. Jeli smo gastro delicije koje su osigurali Planet of plants, The MeatRajska rajčica, a za slatko na kraju hvala Ledu i Magnolia slasticama. Službeni automobil Citroen C5 X bio je prava atrakcija, a HP Hrvatska imao je svoj Kutak na kojima smo svi mogli isprintati foto uspomene s Journal Summer partyja 2022. Bloc outdoor pobrinuo se za ugodan ugođaj i predivan namještaj na kojima smo se mogli odmoriti nakon plesanja, a Jungle Formula pobrinuo se za zaštitu od komaraca. Zahvalu šaljemo i Catering teamu MajetićRiverside Gardenu Zagreb bez kojih ovaj party ne bi bio tako dobar!

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu uspješnih Journal partyja.

Foto: Martina Pašić, Niko Goga, Martina Movrić

Učitati još
Zatvori