O Bajaginom koncertu na Journal Summer Partyju pričat će se cijelo ljeto
O Bajaginom koncertu na Journal Summer Partyju pričat će se cijelo ljeto

O Bajaginom koncertu na Journal Summer
Partyju pričat će se cijelo ljeto

Journal ljetni party Peace, Love and Rock’n’Roll obilježio je jedan od najvećih koncerata ove sezone. Zvijezda ex-Yu scene, a čije hitove pjevamo i dan danas, Bajaga, priredio je još jednu savršenu zabavu. Pod krilaticom #allaboutchange, prvi put nakon dvije godine party je zasjao punim sjajem.

Unatoč kiši koja je iznenadila sve prisutne prvi red vrvio je fanovima Bajaginih hitova, a u glas s poznatim glazbenikom pjevalo je preko tisuću uzvanika. Bajaga je svakako podsjetio na to da rock’n’roll nikada ne umire, a idealno se uklopio u sinoćnju atmosferu, koja je pokazala kako ništa ne može spriječiti dobru zabavu.

Cijela publika pjevala je najpoznatije Bajagine hitove

Uz Bajagine hitove pjevali su svi, a atmosfera je bila odlična od početka do kraja koncerta. Od Plavog Safira i Godine prolaze do Verujem ne verujem i Ti se ljubiš, publika je pjevala u glas s jednom od najvećih zvijezda osamdesetih. Hitovi koje pamtimo oduvijek uveli su nas u ljeto koje je pred nama i podignuli svima raspoloženje na novu razinu. Bajaga je ponovno svojim glazbenim spojem rocka i romantike apsolutno oduševio.

Riverside Garden Zagreb sinoć je izgledao kao velika rock pozornica po uzoru na svjetske glazbene festivale. Poseban dojam atmosferi dale su velike disco i svjetleće kugle koje su ukrašavale ambijent.

 

Za ostatak zabave prije i poslije koncerta bio je zadužen DJ Luka Pavić, a kakva je bila atmosfera na još jednom Journal Summer Partyju za pamćenje, koji je ovaj put prošao na Peace, Love and Rock’n’Roll način, pogledajte u nastavku!

Pogledajte video s još jednog u nizu nezaboravnih Journal partyja:

Veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal Summer Partyja 2022. godine! Za osvježenje prirodnom mineralnom vodom pobrinula se Jana, za ostala pića zaslužni su PPD, Vinarija Jeruzalem OrmožHeineken. Jeli smo gastro delicije koje su osigurali Planet of plants, The MeatRajska rajčica, a za slatko na kraju hvala Ledu i Magnolia slasticama. Službeni automobil Citroen C5 X bio je prava atrakcija, a HP Hrvatska imao je svoj Kutak na kojima smo svi mogli isprintati foto uspomene s Journal Summer partyja 2022. Bloc outdoor pobrinuo se za ugodan ugođaj i predivan namještaj na kojima smo se mogli odmoriti nakon plesanja, a Jungle Formula pobrinuo se za zaštitu od komaraca. Zahvalu šaljemo i Catering teamu MajetićRiverside Gardenu Zagreb bez kojih ovaj party ne bi bio tako dobar!

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu uspješnih Journal partyja

Učitati još
Zatvori