Viseće keramičke vaze u obliku vrećice koje želimo u svom domu
Viseće keramičke vaze u obliku vrećice koje želimo u svom domu

Viseće keramičke vaze u obliku
vrećice koje želimo u svom domu

Još jedan ponedjeljak, još jedan Instagram pronalazak koji nas navodi da preuredimo čitav dom i obavimo kupovinu novih detalja za dom. Ovog puta, za našu iznenadnu potrebu da upotpunimo interijer detaljima koji možda i nisu neophodni kriva je umjetnica iz Los Angelesa i njene viseće keramičke vaze.

Njene jedinstvene kreacije u obliku plastične vrečice iz supermarketa prvo su nam privukle pažnju upravo ovim neobičnim kreativnim rješenjem. Ove keramičke ‘vrečice’ mogu ukrašavati blagovaonski ili radni stol, ali se mogu naći i kao dekoracija na zidu. Umjesto okvira sa slikama ili posterima, ovime nastaje statement ukras koji pritom može izgledati drugačije svakog tjedna – kad god promijenite buket cvijeća u njemu. Tako se možete igrati usklađivanjem boje latica s ostalim detaljima u prostoru, pa povremeno mijenjati jastučnice, stolnjake ili druge elemente kako biste ih uskladili s onim u vazi.

Ono što smo tek kasnije otkrili, a što je bio samo dodatan razlog da ove keramičke vaze dodamo na listu želja, jesu raznoliki motivi i natpisi koje možete pronaći na njima. Osim minimalističkih, jednobojnih, dostupne su i one s oslikanilnim porukama – tekstualnih, ali i onih u vidu emotikona.

S obzirom na to da je Emily Holmes, devojka koja stoji iza ove ideje, iz Los Angelesa, čini se da do ovih dekorativnih vaza nećemo sasvim lako doći. Ipak, potaklo nas je da (ponovo) razmislimo o upisivanju tečaja keramike, u nadi da bismo sami mogli napraviti ovakvo nešto.

Učitati još
Zatvori