Keramika idealna za proljetna druženja oko stola
Keramika idealna za proljetna druženja oko stola

Keramika idealna za proljetna
druženja oko stola

Ovo proljeće moglo bi biti jedno od najljepših u posljednje vrijeme. Stiglo nam je na vrijeme (iako se po temperaturama vrlo lako može zamijeniti i za ljeto) bez mnogo kiše i sivila. Ovo je doba kada se naša druženja većinom odvijaju vani, na terasama, balkonima u vrtovima. Tada se mnogo toga u našoj kulturi vrti upravo oko stola. Doručci, ručci i večere najdraži su nam kada ih možemo provesti na svježem zraku, u prirodi ili idealno uz more. Iako trenutno nije vrijeme godišnjih odmora, možemo si dašak te ljetne slobode uvesti i u radnu svakodnevicu. Neka vam zajednički obrok u danu uvijek bude poseban, a učinite ga takvim tako da obratite pozornost na detalje. Ova keramika savršen je prikaz lakoće življenja i vrlo lako se može naći i na vašem stolu. 

nysaceramic 

nysaceramic keramički je studio čiji nas radovi obaraju s nogu. Motivi biljaka, životinja, prirode, mora unose dašak te slobodne na otvorenom pa čak i ako ste zatvoreni unutra, a vani lijeva kiša. Od raznih keramičkih figurica preko tanjura, šalica, žlica, zdjelica i drugog pribora možete probrati točno one koji će se savršeno uklopiti u vašu idealnu viziju ljeta. Vi ste ti koji birate kako će i koji detalji oplemeniti vaš stol, a među ovom keramikom izbor je vrlo lagan – što god da odaberete jednostavno ne možete pogriješiti. Profinjen i čist estetski dojam, neobični oblici i linije i boje kao da su ukradene prirodi i prenesene na glinu osvojit će vas na prvu. 

Umjetnost u vašem domu 

Ovaj turski brend keramike, prostor je za likovno izražavanje umjetnice koja je svoje snove odlučila pretočiti u stvarnost. Njezin pristup umjetnosti je drugačiji, njezine linije limitirane, a njezini predmeti savršena točka na i u interijeru koji ima dušu. Možete ju zapratiti na Instagramu, a njezine radove kupiti na platformi Etsy. 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori