Veliki ste obožavatelj Disneyja? Onda ne smijete propustiti ovu izložbu
Veliki ste obožavatelj Disneyja? Onda ne smijete propustiti ovu izložbu

Veliki ste obožavatelj Disneyja? Onda ne
smijete propustiti ovu izložbu

Nasljeđe Disneyja seže sto godina u prošlost. Nema generacije koja nije odrasla uz Disney filmove i serije s nekima od najprepoznatljivijih likova u povijesti. Od filmova i serija, do zabavnih parkova, Disney ima obožavatelje diljem svijeta, a sada oni mogu uživati u zaista jedinstvenom iskustvu. Disney izložba koja slavi sto godina stvaralaštva.

Disney izložba

Sve je počelo s malim mišem

Disneyjevo stvaralaštvo je započelo s animiranim likom Mickeyjem Mouseom kojeg je stvorio Walt Disney i prvim filmom – Steamboat Willie. Stoljeće nakon, Disney je jedan od najvećih medijskih konglomerata na svijetu što pokazuje i zadnja izložba. Disney 100 izložba slavi ikonske likove i priče koje su osvojili srca ljudi diljem svijeta i stoljetnu tradiciju koja ga je učinila onim što je danas. Izložba je prije bila aktivna u Chicagu i Kansas Cityju, a sada je došla i u Europu, točnije u London.

Disney izložba
Disney izložba

Vizualna i slušna poslastica

Disneyjeva izložba sadrži više od 250 rijetko viđenih predmeta iz omiljenih i poznatih Disneyjevih priča. To je globalno slavljenje svega što je Disney. Od klasika poput Mickey Mousea i Snjeguljice i sedam patuljaka, do nekih novijih djela poput Frozena i Encanta, izložba dopušta da istražite sto godina čuda na jedinstven način. Disney je pripremio posebni behind the scenes pogled na stvaranje nekih od najpoznatijih likova, filmova i atrakcija – od Disneylanda i Disneyworlda do svima poznatih filmova.

Izložba se sastoji od deset nevjerojatnih, maštovitih i tematskih galerija koje sadrže projekcije iz filmova, interaktivne i jedinstvene instalacije i uzbudljive informacije o određenim Disney stvarima. Svakom Disney entuzijastu ova izložba bit će raj, a svoje posjetitelje vodi kroz jedinstveno putovanje sto godina tradicije.

Disney izložba
Disney izložba
Disney izložba
Disney izložba
Disney izložba
Disney izložba

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori