Naučite plesati uz slavnu kanadsku plesačicu Janet Kaylo

Naučite plesati uz slavnu kanadsku
plesačicu Janet Kaylo

zpc post

Hrvatski institut za pokret i ples i Zagrebački plesni centar ovog ljeta u Zagrebu pokreću zajednički projekt izvornog naziva ‘Laban/Bartenieff and Somatic Studies International (LSSI), Certification Program in Movement Analysis and Somatic Practice’ kojim će u Zagreb dovesti priznatu i poznatu plesnu pedagoginju Janet Kaylo.

‘Somatic Movement’ terapeutska edukacija oblik je plesnog iscjeljivanja  gdje se plesnim pokretima radi na relaksaciji i osvješćuvanju tijela kako bi se ublažio stres tijela. Zainteresirani polaznici moći će se prijaviti na intenzivni certificirani program koji priprema polaznike, plesače na samostalni rad kao Somatic praktikanta u profesionalne i edukativne svrhe. Ovaj program uspješno se izvodi od 2004. godine.

Polaznici će na kraju programa biti educirani na polju ‘Movement Analysis and Somatic Practice’ i moći će se prijaviti za ‘International Somatic Movement Education and Therapy Association (ISMETA)’ i to kao registrirani učitelji(ce) i treneri(ce) ‘Somatic Movement’-a.

Za sve detaljne informacije posjetite danceincroatia.com, a pitanja možete slati na info@plesnicentar.info.

Učitati još
Zatvori