Ovo je najgledanija serija u SAD-u, a velika je šansa da za nju niste čuli do sada
Ovo je najgledanija serija u SAD-u, a velika je šansa da za nju niste čuli do sada

Ovo je najgledanija serija u SAD-u, a velika je šansa da za nju niste čuli do sada

Prosječno 11 milijuna gledatelja u SAD-u je privukla svaka epizoda serije Tracker, čime je ona postala najgledaniji nesportski naslov u
Nielsenovom izvješću o 100 najgledanijih sadržaja emitiranih u udarnom terminu i kabelskih serija u sezoni 2023.-24.
Ovaj podatak posebno je zanimljiv ako uzmemo u obzir da je najgledanija nova serija od Očajnih kućanica (Desperate Housewives), koje su se na malim ekranima pojavile još 2004. godine.
Tracker
Tracker

O čemu se radi?

Glavna uloga u seriji Tracker povjerena je američkom glumcu Justinu Hartleyju koji je utemeljio tragača Coltera Shawa. Ovaj vuk samotnjak preživljava putujući zemljom kao tražitelj nagrade (rewardist), koristeći svoje vještine praćenja i snalaženja u prirodi kako bi pomogao privatnim subjektima, kao i policiji razriješiti različite zadatke. Pritom nastoji i izgladiti narušene obiteljske odnose, a njegove pokušaje pratimo kroz 13 epizoda prve sezone.

Uz Hartleyja, u seriji su istaknute uloge ostvarili i Robin Weigert te Abby McEnany.

Tracker
Tracker

Naslov koji obara rekorde

Serija Tracker prikupila je mahom pozitivne kritike, premda u iskazivanju pozitivnih komentara mahom prednjači kritika. Zbog spomenutih je obnovljena za drugu sezonu koja bi se na malim ekranima, točnije mreži CBS, trebala pojaviti naredne godine. Najavni video prve sezone čeka vas na kraju članka.

Zanimljivo, prvi je naslov u posljednjih pet godina koji je s trona najgledanijih serija u prime timeu uspio skinuti NCIS, serijal koji je trenutno u svojoj 21. sezoni prikazivanja. A fascinantan je podatak da i dalje uspješno privlači publiku pa tako ima više od 9,2 milijuna gledatelja na tjednoj bazi. Nedavno je potvrđeno kako će stići i 22. sezona, a tu je i spin-off o detektivu Gibbsu, o kojem više možete saznati na linku.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori