Fanovi Bridgertona bijesni su zbog jednog detalja  iz knjige koji je promijenjen u seriji
Fanovi Bridgertona bijesni su zbog jednog detalja  iz knjige koji je promijenjen u seriji

Fanovi Bridgertona bijesni su zbog jednog detalja iz knjige koji je promijenjen u seriji

Na Netflix je stigao drugi dio treće sezone hit serije Bridgerton koja prati Colina i romansu s Penelope. Nakon što je prvi dio završio s vrućom scenom u kočiji te prosidbom, Polin je napokon skupa. No nije sve tako sretno. Postoji velika tajna koju Penelope još nije otkrila Colinu, a to je da je ona Lady Whistledown. Zato smo jedva čekali vidjeti kako će se rasplesti ostatak sezone, hoće li Polin preživjeti te što će biti s ostalim likovima.

Tekst u nastavku sadrži spoilere za treću sezonu Bridgertona.

Bridgerton

Fanovi nezadovoljni

Zadnje četiri epizode zaključile su ljubavnu priču Colina i Penelope, ali i započele neke druge romanse i životne puteve. Podsjetimo, svaka od Bridgerton sezona temeljena je na istoimenoj seriji knjiga autorice Julije Quinn. Nije rijetkost da serije ne slijede stalno materijal na kojem su temeljene, a takav je slučaj i kod Bridgertona. Mnogi fanovi su stoga razočarani u puteve koje je Shonda Rhimes (kreatorica serije) odvela pojedine likove. Pogotovo su bijesni zbog jednog detalja koji je u seriji drugačiji od knjige.

Polin završi sretno, u braku i sa sinom koji onda postane nasljednik Featherington bogatstva. Penelope se svima otkrije kao Lady Whistledown i obeća kako će je iskoristiti za opće dobro, a evo što se dogodilo i s ostalim likovima.

Bridgerton treća sezona

Francesca

U ovom dijelu ćemo otkriti i radnju knjige za one koji nisu čitali. Naime, Francesca se zaruči za Johna Sterlinga s kojim onda otputuje u Škotsku u njegov obiteljski dom, no u knjizi on umre te se ona onda zaljubi u njegovog bratića Michaela. Međutim, u seriji vidimo par kako se seli u Škotsku, ali ne i Johnovu smrt. Ona će izgledno doći u četvrtoj sezoni, a to je nagovijestila scena u zadnjoj epizodi u kojoj John Francescu upozna sa svojom sestrom insinuirajući da će se ona zaljubiti u nju. Ta činjenica je poprilično razljutila fanove knjige koji nisu zadovoljni da je ljubavna priča koju su čitali u knjizi promijenjena.

Bridgerton treća sezona

Eloise

Što se tiče Eloise Bridgerton, također jednog od lika za koji se šuška da bi mogao biti predmet sljedeće sezone, ona se odlučila pridružiti sestri Francesci i Johnu u Škotsku. Eloise želi vidjeti više svijeta što se čini logičan put za njezin lik koji nikad nije bio toliko opsjednut balovima i brakovima kao njezine vršnjakinje. To je uzbudljiva promjena i za seriju jer otvara puno različitih mogućnosti za nastavak njezine priče.

Benedict

Mnogi se nadaju kako će glavni lik četvrte sezone biti Benedict. Njega smo pratili u strastvenoj vezi s Lady Tilley Arnold te čak i navijali da se rodi ljubav, no kad Tilley želi nešto više, Benedict je ostavi jer želi još biti slobodan. Međutim, unatoč toj želji, izgleda kako nam je bačen hint da će Benedict ipak uskoro pronaći ljubav svog života.

Bridgerton treća sezona

Cressida

Mnoge fanove je i razljutilo kako je serija na kraju prikazala Cressidu Cowper. S vremenom je postala lik kojeg fanovi vole, no u zadnje četiri epizode ustanovila se kao jedan od većih zlikovaca serije. Lažno se predstavljala kao Lady Whistledown kako bi se izvukla iz namještenog braka te pokušala ucijeniti Penelope. Ipak, Cressida iskupi i u suštini nije loš lik, no na kranu sezone je pošalju da živi sa svojom tetom.

Bridgerton treća sezona

Što god fanovi mislili, ne sumnjamo kako će s nestrpljenjem čekati i četvrtu sezonu. Podsjetimo, svaka od sezona prati drugog pripadnika Bridgerton obitelji, a još nije otkriveno tko će biti sljedeći. Nakon Daphne, Anthonyja te sad Colina, šuška se kako bi sljedeći mogli biti Benedict, Francesca i Eloise. Teško je pretpostaviti tko bi od njih mogao biti s obzirom na to da je treća sezona za njih završila s promjenama koje bi bilo odlično istražiti u sljedećoj sezoni. Nekako najviše sumnjamo da je sljedeća na redu Francesca jer je scena u kojoj je upoznala Johnovu sestru poprilično otkrila kako će joj ona biti novi romantični interes. U svakom slučaju, željno iščekujemo nastavak Bridgerton sage!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori