Novi bistro i vinski bar na Korčuli nudi baš sve što priželjkujemo ovog ljeta
Novi bistro i vinski bar na Korčuli nudi baš sve što priželjkujemo ovog ljeta

Novi bistro i vinski bar na Korčuli nudi baš sve što priželjkujemo ovog ljeta

Otok Korčula krije brojne prirodne bisere i vrlo je popularno mjesto za ljetni odmor, a stara jezgra oduševljava povijesto-kulturnim mjestima koja će vas transportirati u neko drugo vrijeme. Zbog blage klime i predivnih plaža Korčula je jedno je omiljenih destinacija za ljetovanje u Dalmaciji. Razlog više za posjet ovom otoku, točnije staroj gradskoj jezgri grada Korčule, je i novootvoreni bistro, koktel i vinski bar LD Garden s predivnim pogledom na Pelješac. Riječ je dodatku ‘LD obitelji’ kojoj pripadaju Lešić Dimitri Palace i poznati LD Restaurant s Michelinovom zvjezdicom. Bistro, baš kao i restoran te predivna palača, pozivaju na uživanje kakvo priželjkujemo ovog ljeta…

Smješten u srcu starog grada Korčule, LD Garden je šarmantan bistro, koktel i vinski bar koji nudi jedinstveno iskustvo objedovanja. Njihov koncept je usredotočen na dijeljenje hrane, gdje potiču goste da probaju razna jela i podijele ih s prijateljima i obitelji. Opuštena atmosfera omogućuje zabavno iskustvo objedovanja, savršeno za parove, prijatelje i obitelji. Bilo da se radi o ležernom kasnom ručku ili ugodnoj večeri pod zvijezdama, ovdje možete uživati u food sharingu raznih plata, tapasa i drugih ljetnih jela i deserata chefa Marka Gajskog. 

LD Garden Korčula (4)

Kako poručuju iz LD Gardena, vrlo su strastveni ljubitelji vina stoga njihova vinska karta sadrži bogat izbor vrhunskih organskih vina iz Hrvatske i svijeta. Pažljivo su birali svaku bocu, osiguravajući da svako točenje odražava predanost kvaliteti, autentičnosti i zaštiti okoliša. I ljubitelji koktela ovdje će doći ‘na svoje’ jer su njihovi stručni barmeni osmislili niz koktela nadahnutih otokom. Njihova je lista koktela proslava otočkih okusa.

U nezaboravnom gastronomskom iskustvu ovdje možete uživati na tri terase: uz prekrasan pogled na more, tik uz samu obalu, potom večerajte u prekrasno obnovljenoj kući, upijajući bogatu povijest i živahni ambijent starog grada Korčule ili sjednite na mirnu vrtnu terasu, pravo utočište ispunjeno raznim jestivim biljem i začinima koje s ljubavlju stavljaju u svoja jela i pića.

Dodatne informacije

Lokacija: Ul. Pomenića 4, Korčula

Radno vrijeme: od ponedjeljka do nedjelje, od 14 do 23 h

Telefon: 091 481 0862

Instagram: @ld.garden

Foto: Instagram (@ld.garden), ldgarden.eu

Učitati još
Zatvori