Poznati na premijeri filma Ljepotica i zvijer

Poznati na premijeri filma
Ljepotica i zvijer

premijera-LjepoticaiZvijer-4

Disney je čarolijom ponovno udahnuo život jednom filmu. Svečana premijera Ljepotice i zvijeri u ponedjeljak navečer u Muzeju Mimara spojila je nostalgiju s novim počecima i tako proslavila izlazak igrane verzije jednog od najdražih Disneyjevih animiranih klasika. Kao da su i sami bili na balu, uzvanici na premijeri doživjeli su posebnu čaroliju kada je mladi plesni par Ema Pilić i Patrik Seretin zaplesao na naslovnu pjesmu Tale As Old As Time i tako oživio poznatu scenu plesa između Ljepotice i Zvijeri.

Čarobnom filmskom događaju prisustvovala su i brojna poznata lica među kojima su bili: Mia Biondić, Lana Jurčević, Filip Riđički, Nina Kraljić, Goran Grgić, Lucija Lugomer, Mirjana Mikulec, Krešimir Macan, Jasna Nanut, Vladimira Spindler, Gorana Marin, Ana-Marija Vrdoljak i drugi.

Vladimira Spindler

Vladimira Spindler

Nina Kraljić

Nina Kraljić

Nakon domjenka i prekrasnog bajkovitog balskog plesa u kojem su posjetitelji mogli uživati, održana je projekcija filma u samom muzejskom prostoru. Ova, jedna od najljepših bajki u naša kina dolazi u distribiciji 2i Filma od 16. ožujka u titlovanoj, no i sinkroniziranoj verziji.

Mirjana Mikulec

Mirjana Mikulec

Lucija Lugomer Lucija Lugomer

Goran Grgić

Goran Grgić

Gorana Marin

Gorana Marin

Jasna Nanut s kćerkom i Krešimir Tadija Kapulica

Jasna Nanut s kćerkom i Krešimir Tadija Kapulica

Učitati još
Zatvori