Pipsi 5 dana u Saxu na krilima novog albuma Vesna
Pipsi 5 dana u Saxu na krilima novog albuma Vesna

Pipsi 5 dana u Saxu na krilima
novog albuma Vesna

Nakon što je prošlo mrvicu više od godinu dana od koncerta koji se urezao u pamćenje svim Zagrepčanima, Pipsa na Šalati, ovaj bend stiže u nešto intimniju atmosferu zagrebačkog kluba Sax. Tog 10. rujna 2022. mogli smo svjedočiti tomu kako ni veliki pljusak nije mogao pokvariti odnos publike i Pipsa, a sada se sa stadionske veličine približavaju toj istoj publici u prisnu atmosferu kultnog kluba u Palmotićevoj. Pet dana svirke za redom na krilima novog albuma Vesna, nešto su što se ne propušta.

Koncerti u Saxu prvi su klupski nastupi benda u Zagrebu nakon pune četiri godine, te koncerata na ovom mjestu krajem 2019. godine, kao i prva samostalna svirka u Zagrebu nakon rasprodane Šalate iz rujna 2022. Bend je prije nekoliko dana objavio i novi studijski album, koji će biti predstavljen na nadolazećim koncertima, ali podsjetit će nas i na cijeli niz klasika iz svog prebogatog kataloga.

Pipsi

Vesna

Na albumu su svirali i pjevali Dubravko Ivaniš koji je uz vokal svirao i klavijature. Njih je svirao i Ivan Božanić uz gitaru. Na klavijaturama je i Marko Levanić koji je zadužen i za bas. Krunoslav Tomašinec je na gitari, Zdeslav Klarić na klaviru, a Pavle Gulić je svirao bubanj. Kao prateći vokali se pojavljuju Ivana Starčević, Jadranka Ivaniš i Lucija Ivaniš.

Novi materijal Pipsa najavili su Pariz, ljubavni singl koji se, kaže Dubravko Ivaniš, dotiče ključnih pitanja koja traže konkretne odgovore, te Većinom koji i otvara album.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori