Pharrell je nakon 10 godina misteriozno izbacio novi album
Pharrell je nakon 10 godina misteriozno izbacio novi album

Pharrell je nakon 10 godina
misteriozno izbacio novi album

Izgleda da je Pharrell Williams, jedan od najcjenjenijih pjevača i producenata ovog stoljeća, izbacio svoj novi album – Black Yacht Rock Vol. 1: City of Limitless Access. Kažemo izgleda, jer je to napravio toliko misteriozno da nitko zapravo nije ni siguran o čemu je točno riječ.

Pharrell

Pharrell je iznenadio sve fanove te 5. travnja izbacio novi album koji se može slušati samo na ovoj web stranici, napravljenoj isključivo za album. Glazbenik nije najavljivao nikakav solo projekt, album dosad nije nigdje promoviran te nismo imali nijedan singl koji bi ga najavio. Također, uz Black Yacht Vol. 1: City of Limitless Access ne stoji Pharrellovo ime, već riječ ‘Virginia’. Ne zna se je li riječ o nekoj novoj grupi ili je to zapravo dio naslova albuma. No ono što je sigurno je da pjesme pjeva Pharrell. Rođen je i odrastao u saveznoj državi Virginiji tako da ima smisla da je riječ o njegovom solo albumu.

Što se tiče pjesama, njih deset, riječ je o klasičnom yacht rock prizvuku akustičnih gitara uz koji odlično paše njegov prepoznatljivi nježan glas i falsetto.

Pharrell

Ovo je Pharrellov prvi album u deset godina. Podsjetimo, zadnji album, G I R L, izašao je 2014. godine te iznjedrio hit Happy. Od tad, Pharrell je surađivao s Arianom Grade, bendom Mumford and Sons te najrecentnije s Miley Cyrus na njezinoj pjesmi Doctor (Work It Out).

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori