Miley Cyrus i Pharrell objavili zajedničku pjesmu. Definitivno će biti hit
Miley Cyrus i Pharrell objavili zajedničku pjesmu. Definitivno će biti hit

Miley Cyrus i Pharrell objavili zajedničku
pjesmu. Definitivno će biti hit

Nekoliko dana prije nego što je pjevačica Miley Cyrus privukla pažnju na dodjeli Grammy nagrada, i tom prilikom kući odnijela čak dva trofeja, Pharrell je učinio isto to. Međutim, iz potpuno drugog razloga. On je, u eri biografskih filmova, najavio još jedan, i to u nešto drugačijoj verziji. Biopic pod nazivom Piece by Piece otkrit će priču o usponu jednog od najvećih muzičkih genijalaca današnjice – ali kroz animirani LEGO film.

Ova dva genijalna uma, koja su i prethodno surađivala zajedno, sada su se ponovno ujedinila. Pjevač je prije nekoliko dana na svom Instagramu objavio kratku snimku u čijoj pozadini se mogla čuti, pojedinima već poznata, pjesma Doctor (Work It Out). A sada je na istoj društvenoj mreži i Miley Cyrus objavila ono što vjerojatno predstavlja omot novog singla, kao i video zapis sebe dok pjevuši pjesmu. Bio je to teaser za pjesmu koja je upravo objavljena.

Glavna je zvijezda, naravno, Miley – koja je u svojoj Tina Turner eri, s natapiranom kosom, kratkoj šljokičastoj haljinici i prepoznatljivim plesnim pokretima. Nakon Grammyja, javnost je poludila za Mileyinom figurom i tzv. Pilates arms fitness rutinom. Kad pogledate spot bit će vam jasno i zašto.

Nakon I Can Buy Myself Flowers u kojem je također izvela plesnu numeru, i od ovog videa i pjesme očekujemo veliki boom. Poslušajte pjesmu u nastavku.

Tko čeka – taj i dočeka

Kada je podijelio sneak peak pesme, Pharrell je u opisu napisao: Soon. Međutim, ova kolaboracija čekala se nekoliko godina. Štoviše, pojedini pretpostavljaju da se trebala naći na albumu Bangerz koji je pop pjevačica objavila još 2013. godine.

Demo verzija pjesme pojavila se u javnosti 2017. godine, a Pharrell ju je prošlog mjeseca pustio tokom revije u sklopu prezentacije Louis Vuitton’s Men’s Fall-Winter 2024 kolekcije u Parizu.

Miley Cyrus x Pharrell

U prvobitno objavljenom isječku koji je traje svega nekoliko sekundi može se čuti tekst: I could be your doctor and I could be your nurse / I think I see the problem, it’s only gon’ get worse.

Ova kolaboracija – koju s nestrpljenjem očekujemo – bit će prvi singl pop pjevačice u 2024. godini. Za razliku od nje, kada je riječ o Pharrellu, u bliskoj budućnosti očekuje se bar još jedna suradnja – i to s britanskim bendom Mumford & Sons.

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram @mileycyrus / @pharrell / @skateboard

Učitati još
Zatvori