Jennifer Lopez se u novom spotu prisjetila prethodnih brakova – a savjete joj je dao Ben Affleck
Jennifer Lopez se u novom spotu prisjetila prethodnih brakova – a savjete joj je dao Ben Affleck

Jennifer Lopez se u novom spotu prisjetila prethodnih brakova – a savjete joj je dao Ben Affleck

Latinoamerička pop zvijezda Jennifer Lopez istog dana premijerno je objavila novu pjesmu Can’t Get Enough, kao i prateći spot. A nakon dugogodišnje pauze, upravo oni predstavljaju samo uvod za njen deveti studijski album pod nazivom This Is Me… Now koji će uslijediti, kao i film u formi mjuzikla koji će objediniti sve novitete na jednom mjestu.

@jlo
@jlo

Nova godina – nova J.Lo era

Prije nego što su spot i pjesma premijerno objavljeni na njenom YouTube kanalu, pjevačica je kroz live stream objasnila da preferira ljubavne pjesme, ali da je ovaj put željela pjesmu koja će joj odgovarati energetski i tokom koje će na sceni moći izvoditi performans u prepoznatljivom J.Lo stilu. A čim je sa svojim timom čula pjesmu Can’t Get Enough, znala je da će upravo ona svečano otvoriti novi album.

Album je opisan kao mješavina R&B-ja, suvremenog i hip-hop zvuka, a njegova suština sadržana je u krilatici hear it, see it, live it.

Barbie from the Block

Kada je reč o spotu, Jennifer Lopez otkrila je da je savjet tražila od muža. Iako nema iskustva u toj sferi, pomalo paradoksalno, upravo Ben Affleck pomogao joj je u kreiranju spota kroz koji se pjevačica prisjetila svojih prethodnih brakova. A kao glavni razlog za to ona navodi činjenicu da je poznati glumac poznaje i razumije najbolje od svih.

Spot u Barbie stilu koji je režirao Dave Meyers uključuje mnoštvo plesača i statista koji zajedno s pjevačicom prenose priču o njenim ukletim brakovima. A na kraju spota, ona se nalazi kod terapeuta i sluša muške glasove koji se žale na njen posao i gust raspored. Dakle, spot predstavlja šaljivu aluziju na njen privatni život. A to je nešto što ne viđamo često kada su u pitanju popularni muzičari.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama – fanovi su i više nego zadovoljni. Once again, J.Lo bila je na visini zadatka. Stoga jedva čekamo da poslušamo cijeli album koji će izaći 16. veljače 2024.

Foto: Instagram @jlo / Youtube

Učitati još
Zatvori