J.Lo i Ben Affleck vjenčali su se nakon tri mjeseca zaruka
J.Lo i Ben Affleck vjenčali su se nakon tri mjeseca zaruka

J.Lo i Ben Affleck vjenčali su se
nakon tri mjeseca zaruka

J.Lo i Ben Affleck, glamurozni par popularno prozvan ‘Bennifer’, ponovno su se spojili prošle godine nakon gotovo 20 godina. Zaručili su se u travnju ove godine, a sada su konačno i izrekli sudbonosno ‘da’. U javnost curi i sve više informacija o samom vjenčanju, a neke od njih objavljene su i na društvenim mrežama.

„Nosila sam haljinu koju imam već jako puno godina. Čuvala sam ju i čuvala i konačno sam ju odjenula na dan mog vjenčanja“, otkrila je J.Lo u videozapisu koji je objavio njezin i frizer Chris Appleton. „Osjećaj je nevjerojatan, jako sam uzbuđena“, dodala je Lopez odjevena u elegantnu, ali i jednostavnu bijelu haljinu.

Kasnije se glumica i pjevačica presvukla u modernu vjenčanicu s potpisom dizajnera Zuhaira Murada. Fotografije s vjenčanja objavila je na svojoj web stranici On The JLo. Također je potvrđeno da će Jennifer uzeti Affleckovo prezime. U zapisniku okruga Cark stoji da je pop zvijezda promijenila ime u ‘Jennifer Affleck‘.

Podsjetimo, početkom 2000-ih Jen i Ben bili su par o kojem se najviše pričalo u svijetu slavnih, s njegovim i njezinim luksuznim automobilima i velikim 6,1-karatnim ružičastim dijamantnim zaručničkim prstenom za Lopez. No vjenčanje su 2003. iznenada prekinuli i razišli se nekoliko mjeseci kasnije.

Foto: Instagram, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori