Jennifer Lopez debitirala je s kratkom kosom i pridružila se klubu bob frizura
Jennifer Lopez debitirala je s kratkom kosom i pridružila se klubu bob frizura

Jennifer Lopez debitirala je s kratkom kosom i
pridružila se klubu bob frizura

Jennifer Lopez zamijenila je svoje prepoznatljive glamurozne valove za kratku bob frizuru. Debitirajući s novim izgledom na Schiaparellijevoj haute couture reviji proljeće-ljeto 2024. u Parizu, pjevačica je uparila novi stil s bijelim kaputom od latica prikladnim za zimu, crnim tajicama i parom avangardnih sunčanih naočala.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez s bob frizurom

Iako nikad ne bježi od eksperimentiranja na crvenom tepihu, još uvijek je rijetkost da latino divu Jennifer Lopez vidimo s kratkom kosom. Ovaj wet hair bob ošišan je točno ispod njezinih jagodica. Također, novi izgled oblikovan je sa središnjim razdjeljkom s dva razbarušena pramena koja su joj padala oko lica.

Kako ga stilizirati?

Kao još jedan dokaz da 54-godišnjakinja ne može pogriješiti kada je u pitanju njezin izgled, novi stil će zasigurno inspirirati bezbrojne frizure u salonima u nadolazećim mjesecima. Minimalistički i šik, to je stil koji se može prilagoditi vašem obliku lica i stilizirati na različite načine – s mokrim izgledom ili prirodnijom teksturom.

Jennifer Lopez

Siječanj je definitivno u znaku transformacija frizura slavnih. Jennifer Lopez pridružila se Seleni Gomez i Penélope Cruz u šišanju više od samo nekoliko centimetara dužine ove godine. Bilo da je u pitanju “nova godina, nova ja” raspoloženje ili jednostavno vrijeme za promjenu, kratke frizure ponovno vladaju.

Foto: Instagram (@jlo), Profimedia

Učitati još
Zatvori