Svi slušaju Rim Tim Tagi Dim: Baby Lasagna rastura i na Spotifyju
Svi slušaju Rim Tim Tagi Dim: Baby Lasagna rastura i na Spotifyju

Svi slušaju Rim Tim Tagi Dim: Baby
Lasagna rastura i na Spotifyju

Znate li da u Hrvatskoj čak 70 osoba nosi prezime Lazanja? Ovo je samo jedan od zanimljivih podataka kojeg smo saznali zahvaljujući pravoj Eurosongmaniji koja je zahvatila našu zemlju. Razlog zbog kojeg su mnogi građani ovaj tjedan uživljeni u Eurosong jest nastup našeg predstavnika u prvoj polufinalnoj večeri.

Za one koji su propustili njegov uistinu fantastičan nastup donosimo na ga na kraju članka. Nakon njega postototak šansi za pobjedom Hrvatske na kladionici dodatno je skočio te je Baby Lasagna do trenutka pisanja ovog teksta na 38 posto šanse za pobjedu.

baby lasagna

Koga ćemo sve gledati u finalu?

U prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga održanoj u utorak, 7. svibnja imali smo priliku čuti 15 skladbi, a među njima bila je i Rim Tim Tagi Dim. Nastup pod rednim brojem sedam bio je sretan za našeg predstavnika Baby Lasagnu koji je osigurao nastup u finalnoj večeri. Ona će se održati u subotu, 11. svibnja s početkom od 21 sat.

Uz našeg predstavnika, svoje mjesto u finalu u prvoj polufinalnoj večeri osigurali su i Srbija, Portugal, Slovenija, Litva, Ukrajina, Finska, Luksemburg, Cipar i Irska. Druga polufinalna večer održana je u četvrtak, 9. svibnja, a mjesto u finalu osigurali su Latvija, Austrija, Nizozemska, Norveška, Izrael, Grčka, Estonija, Gruzija te Armenija.

Rim Tim Tagi Dim na Spotifyju

Nova dobra vijest stiže nam sa Spotiyja. Naime, Baby Lasagna je svoju Rim Tim Tagi Dim doveo i liste Globalnih 50 viralnih hitova u svijetu. Zasjeo je na visoko osmo mjesto te ljestvice! Dokaz je to samo koliko ljudi vole i slušaju tu pjesmu. Nadamo se kako će nam naposljetku donijeti i pobjedu.

baby lasagna
@esc_news

Mali podsjetnik

Finale je na rasporedu u subotu 11. svibnja, a osim 20 zemalja koje smo nabrojali ranije koje su prošle dalje, na Eurosong pozornici nastupit će i predstavnici zemalja Velike petorke. Riječ je o Francuskoj, Italiji, Njemačkoj, Španjolskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu. One kao zemlje osnivačice natjecanja imaju direktan ulazak u finale, a uz njih je to osigurano i zemlji domaćinu. U ovom slučaju to je Švedska.

Još početkom godine razgovarali smo s Baby Lasagnom pred nastup na Dori, a cijeli intervju možete pročitati ovdje.

Koji sve gradovi organiziraju javno gledanje finala Eurosonga, možete saznati ovdje. Intervju s dizajnericom kostima Baby Lasagne, možete pročitati ovdje.

PS: Ako ste propustili, ovdje možete pročitati i intervju s talijanskom predstavnicom Angelinom Mango nastao prilikom njezinog posjeta Zagrebu.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori