Uoči večerašnjeg nastupa razgovarali smo s dizajnericom kostima Baby Lasagne
Uoči večerašnjeg nastupa razgovarali smo s dizajnericom kostima Baby Lasagne

Uoči večerašnjeg nastupa razgovarali smo s
dizajnericom kostima Baby Lasagne

Valentina Pliško ima 22 godine i odrasla je u Vodnjanu pokraj Pule. Studentica je četvrte godine modnog dizajna na NABA-i u Milanu, a preddiplomski smjer modni dizajn sam završila je na TTF-u u Zagrebu. Upravo je ona “krivac” za ovogodišnji kostim Baby Lasagne, čiji nastup večeras željno iščekujemo. Postavili smo joj par kratkih pitanja uoči samog nastupa.

  • Kako vam je bilo raditi na kostimu Baby Lasagne? Je li bilo zahtjevno?

S obzirom na to da mi je bio prvi ovakav projekt, bilo je malo izazovno, ali u pozitivnom smislu. Uživala sam raditi na kostimima za Doru i Eurosong i stvarno sam presretna na toj prilici koju rijetki dobiju, pogotovo u mojim godinama.

  • Kako će izgledati? Što je novo u odnosu na Doru?

Kostim je dosta sličan onome na Dori, to smo zapravo i htjeli. Koncept kombinacije etna i metala je ostao isti, ali smo ipak odlučili malo više dati naglasak na etno. Za kostime na Eurosongu smo napravili spoj outfita iz spota i s Dore. Što se tiče tehničke izvedbe kostima, ovog smo puta koristili kvalitetnije materijale i posvetili veću pažnju detaljima.

  • Kakav je Baby Lasagna što se tiče suradnje?

Iskreno mislim da nisam mogla imati bolju osobu za suradnju na mom prvom velikom projektu. Komunikacija je super i sve je jako opušteno.

  • Što očekujete od nastupa?

Samo najbolje, kao i do sada!

 

Baby Lasagna večeras od 21 sat ide po prolaz u finale Eurosonga na kojem smo nakon mnogo godina ozbiljni favoriti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori