Osim pozornice, Baby Lasagna zapalio je i backstage: Imamo videe užarene atmosfere
Osim pozornice, Baby Lasagna zapalio je i backstage: Imamo videe užarene atmosfere

Osim pozornice, Baby Lasagna zapalio je i backstage: Imamo videe užarene atmosfere

U prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga održanoj u utorak, 7. svibnja imali smo priliku čuti 15 skladbi, a među njima bila je i Rim Tim Tagi Dim. Nastup pod rednim brojem sedam bio je sretan za našeg predstavnika Baby Lasagnu koji je osigurao nastup u finalnoj večeri.

Duže vremena prvo mjesto na kladionicama držao je upravo ovaj simpatični Istrijan s pjesmom koja je oduševila fanove, no nedavno ga je s tog trona skinuo Švicarac Nemo s pjesmom The Code. Međutim, nakon snimki prvih proba, Baby Lasagna ponovno je prvi na kladionicama, a nakon jučerašnjeg nastupa kladionice mu daju čak 36% šansi za pobjedu.

Najgledaniji nastup prve polufinalne večeri

Nastup je to koji smo svi s nestrpljenjem čekali, a Marko je dao sve od sebe da izvedba bude spektakularna. Atmosfera za vrijeme njegovog nastupa u Malmö Areni bila je nevjerojatna. Publika je pjevala s njim od početka do kraja, a prepoznatljiv ples, koji je postao viralan, sada je još jednom izazvao euforiju. U trenutku izvođenja ovog dijela koreografije, cijela dvorana podržala je našeg predstavnika priključivši mu se i zajedno s njim otplesala na taktove Rim Tim Tag Dim. Ovakvu podršku, Hrvatska ne pamti, stoga ne čudi da je to ujedno i najgledaniji nastup prve polufinalne večeri na YouTubeu. Od koreografija, scenografije do kostimografije i vizualnih pomagala – sve je bilo na svojem mjestu.

@hrvatska_radiotelevizija

Pogledajte fantastičan nastup Baby Lasagne kojim je rasplesao publiku u Malmö Areni. Kako ste zadovoljni s nastupom? @thebabylasagnaofficial #eurovision2024 #eurovision #hrvatskaradiotelevizija #glazba #fyp #zavas #video

♬ original sound - HRT - HRT
@eurosong.hr

Kakva reakcija publike u Malmöu! Bravo @The Baby Lasagna Official i ekipa! Ponosni smo do neba! 🥰🤗 #eurosong #eurovizija #evrovizija #esc #esc2024 #eurovision2024 #babylasagna #eurovision #eurosonghr

♬ original sound - eurosong.hr

Atmosfera za vrijeme nastupa Baby Lasagne

No, nije samo atmosfera u dvorani bila na vrhuncu. Za vrijeme nastupa Baby Lasagne, u prostoriji za medije atmosfera je bila i više nego vesela. Društvenim mrežama proširile su se snimke na kojima možemo vidjeti kako su mediji iz svih država reagirali. Tijekom nastupa, prostorijom su se orili stihovi pjesme našeg predstavnika, a neki su se čak odvažili i zaplesali. Kako je sve izgledalo, možete pogledati u nastavku. Sve u svemu, Baby Lasagna nesumnjivo je ‘zapalio’ atmosferu, pa jedva čekamo njegov nastup u finalu, ove subote 11. 05. i želimo mu svu sreću!

Baby Lasagna, Eurosong_profimedia
Učitati još
Zatvori