Unatoč lošim recenzijama, ova je triler serija jedna od najgledanijih na Netflixu
Unatoč lošim recenzijama, ova je triler serija jedna od najgledanijih na Netflixu

Unatoč lošim recenzijama, ova je triler serija jedna od najgledanijih na Netflixu

Na streaming servisu pojavila se bez velike pompe i natpisa te je uspješno zauzela svoje mjesto među deset najgledanijih naslova. Riječ je o njemačkoj miniseriji The Signal (Das Signal), koja prati slučaj nestanka poznate astronautkinje i naume njezine obitelji da je pronađu. Ono što je trebao biti dugo očekivani povratak kući pretvorilo se u katastrofu. A rješenje ovog slučaja ukazat će i na postojanje određene izvanzemaljske prijetnju čovječanstvu….

Režiju potpisuju Sebastian Hilger i Philipp Leinemann, dok u naslovnim ulogama gledamo Peri Baumeister, Yunu Bennetti i Floriana Davida Fitza, koji je ujedno i koscenarist serije.

Budući da je žanrovski možemo svrstati u trilere, serija je ovo koju uspoređuju s uspješnicom Dark. Ne bismo išli toliko daleko, jer je ipak riječ o znatno slabijem ostvarenju, no svakako je riječ o ostvarenju koje sugerira kako postoji izražen interes za ostvarenja koje spajaju triler i misterij.

Zanimljivo, visoku gledanost serije The Signal ne prate i visoke ocjene gledatelja. Tako je, u trenutku nastanka članka, na stranici IMD-b ostvarila ocjenu 5,9, dok je samo 35% gledatelja na platformi Rotten Tomatoes kazalo kako je na njih ostavila pozitivan utisak.

Ako ste i sami ljubitelji trilera, sjajne naslove stvorene za male ekrane možete pronaći na linku. Među njima se našla i serija Yellowjackets, čija je druga sezona nedavno stigla na Netflix te za koju vjerujemo kako će se uspješno uvrstiti među najgledanije naslove. Više informacija o njoj čeka vas ovdje.

S druge strane, najavni video serije The Signal čeka vas u nastavku:

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori