Stigao je trailer za novu sezonu serije ‘Dark’ od koje nas dijeli tek desetak dana

Stigao je trailer za novu sezonu serije ‘Dark’ od koje nas dijeli tek desetak dana

Na službeni Netflixov YouTube profil stigao je novi trailer za seriju ‘Dark’, briljantnu njemačku uspješnicu koja je osvojila svijet. Od treće sezone dijeli nas tek desetak dana, točnije – sve epizode stižu na streaming servis 27. lipnja!

Kompleksna serija izašla je 2017. godine, a mnogi su je tada uspoređivali s američkom serijom ‘Stranger Things.’ Pretežito zato što se priča također otvara nestankom djeteta u malom gradu i djelomično je smještena u 80-e godine. Seriju je osmislio Baran bo Odar, najviše poznat po jako dobrom kriminalističkom filmu Who Am I – Kein System ist sicher. On je kreirao priču koja prati inspektora Ulricha Nielsena (glumi ga Oliver Masucci), oca troje djece, koji vara svoju suprugu sa srednjoškolskom simpatijom. Njezin pak sin, Jonas (glumi ga Louis Hofmann) obilježen je samoubojstvom svoga oca i ključni je lik u cijeloj priči. Radnja kreće u više smjerova kada Ulrichov mlađi sin Mikkel nestane u šumi.

Druga sezona je polučila jednaki svjetski uspjeh.

Za ‘Dark’ je karakteristično preplitanje vremena i prostora, likova, misterija te nadnaravnog i realnog. Sve je to popraćeno izvrsnom estetikom koja nam približava atmosferu radnje.

Jedva čekamo 27. lipnja!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori