Novi film u kojem gledamo mišićavog Zaca Efrona i Jeremyja Allena Whitea. Stigao trailer za The Iron Claw
Novi film u kojem gledamo mišićavog Zaca Efrona i Jeremyja Allena Whitea. Stigao trailer za The Iron Claw

Novi film u kojem gledamo mišićavog Zaca Efrona i Jeremyja Allena Whitea. Stigao trailer za The Iron Claw

Sjećate li se onih fotografija Zaca Efrona s čudnom frizurom, vrućim hlačicama i sivim tank topom? Postale su viralne, a otkrilo se kako su fotke naravno sa seta njegovog novog filma. Sada nam je stigao trailer i moramo reći da njegov čudni look sada ima smisla. Ovog prosinca gledat ćemo film The Iron Claw. Film je istinita priča o braći Von Erich, poznatim hrvačima iz 1980-ih koje prati i takozvana ‘Von Erich kletva’ zbog tragedija koje su zadesile obitelj.

@fandango

New month, new man to go absolutely feral for. 🧎‍♀️#zacefron #thrironclaw #movietok #filmtok

♬ original sound - usainball
The Iron Claw

Trijumf u sjeni tragedije

Kroz tragediju i trijumf, pod sjenom svog dominantnog oca i trenera Fritza Von Ericha, braća traže besmrtnost veću od života na najvećoj pozornici sporta. Zac Efron glumi Kevina, jedinog živućeg člana obitelji. Kerryja Von Ericha glumi Jeremy Allen White, poznat po glavnoj ulozi u hit seriji The Bear, a Davida Von Ericha glumi Harris Dickinson, glumac kojemu predviđamo veliku karijeru, a imali smo ga prilike gledati u prošlogodišnjem filmu Triangle of Sadness. Uz njih, glavu obitelji Von Erich glumi Holt McCallany (Mindhunter), njihovu majku Doris glumi Maura Tierney, a Efronovu suprugu glumi Lily James.

The Iron Claw

Još i prije nego što je trailer izašao, o filmu se pričalo kada su fotke mišićavog Efrona i Whitea puštene u javnost. Za ulogu su izgleda morali živjeti u teretani, a iz trailera vidimo kako će film imati neke uzbudljive scene hrvanja. The Iron Claw će zasigurno zbog toga zadovoljiti sve obožavateljice Zaca Efrona kojega ćemo u filmu često viđati bez majice. No, sportska i obiteljska priča je u fokusu. Obitelj Von Erich bila je velika hrvačka sila i poznati su po osvajanju mnogih prvenstava, no njihovi uspjesi su često zasjenjeni njihovim tragičnim privatnim životima. Kao što smo spomenuli, Kevin je jedini živući član obitelji. Pet ostalih umrlo je prije navršene 33 godine, od čega ih je troje počinilo samoubojstvo.

Film je producirao A24, a scenarij i režiju potpisuje Sean Durkin. The Iron Claw nam u kina stiže 22. prosinca, a trailer donosimo u nastavku.

Foto: IMDb, TikTok (@fandango)

Učitati još
Zatvori