Na Netflix stiže prvi film koji je režirao Jerry Seinfeld. Djeluje urnebesno
Na Netflix stiže prvi film koji je režirao Jerry Seinfeld. Djeluje urnebesno

Na Netflix stiže prvi film koji je režirao
Jerry Seinfeld. Djeluje urnebesno

Na Netflix 3. svibnja stiže redateljski debi slavnog komičara Jerryja Seinfelda. Isti nosi naslov Unfrosted: The Pop-Tart Story, a u njemu osim je osim redateljske palce slavni komičar preuzeo i naslovnu ulogu, a djeluje i kao jedan od scenarista te producenata ovog ostvarenja.

U ovoj filmskoj avanturi pridružit će mu se i Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer, James Marsden i Jack McBrayer. Kao što naslov sugerira, film je to koji nam otkriva pozadinu nastanka jedne od najpopularnijih američkih slastica – Pop-Tarta.

Unfrosted The Pop-Tart Story
Unfrosted The Pop-Tart Story

Kratki opis radnje filma glasi: Godina je 1963., a Kellogg’s i Post, zakleti rivali kada je proizvodnja pahuljica u pitanju, utrkuju se u stvaranju proizvoda koje će zauvijek promijeniti lice doručka. Priča je to o ambiciji, izdaji, (ne)uspjehu i – šećeru.

Sviđa nam se ideja da odrasli muškarci u odijelima cijeli dan raspravljaju o pahuljicama. Oprečnost između onoga kako izgledaju i onoga o čemu pričaju činila se kao fantastična slika svijet u kojem trenutno nalazimo, kazao je Seinfeld u najavi novog projekta.

Unfrosted The Pop-Tart Story
Unfrosted The Pop-Tart Story

Premda se temelji na stvarnim povijesnim akterima, sama je radnja filma potpuno izmišljena. Također, u njemu nas čekaju reference na brojne poznate filmove. Okvir filma ‘Unfrosted’ posuđen je iz nekoliko omiljenih klasika. Film koji nas je najviše inspirirao bio je ‘The Right Stuff’. Ali ‘krali’ smo iz mnogo različitih filmova. Posudili smo iz ‘The Godfathera’, posudili smo iz ‘Mad Mena’, posudili smo iz ‘How to Succeed in Business Without Really Trying’. Dakle, kad budete gledali film, provjerite možete li izbrojati koliko smo filmova opljačkali. Zvuči kao izazov, proučio je budućim gledateljima Seinfeld.

Ponavljamo, film na Netflix stiže u petak, 3. svibnja, a njegov najavni video čeka vas u nastavku:

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori