Stigao je trailer za romantičnu komediju sa Sidney Sweeney o kojoj svi pričaju
Stigao je trailer za romantičnu komediju sa Sidney Sweeney o kojoj svi pričaju

Stigao je trailer za romantičnu komediju sa
Sidney Sweeney o kojoj svi pričaju

Prije par dana stigao nam je prvi trailer za provokativnu romantičnu komediju Samo ne ti (Anyone But You). I prije nego što je izašao, o filmu se dosta pričalo. Doduše ne o samom filmu koliko o njihovim glavnim zvijezdama. U filmu glume popularna Sidney Sweeney (Euphoria, The White Lotus) i Glen Powell (Top Gun: Maverick), a o njihovoj kemiji najviše se pričalo.

Samo ne ti
Samo ne ti

O čemu je riječ u filmu?

Sweeney i Powell glume Beau i Bena koji su imali sjajan prvi dejt, no dogodi se nešto što njihovu prvotnu privlačnost pretvori u ledenu. Nakon toga, slučajno se sretnu na istom vjenčanju u Australiji. Tamo čine ono što bi i svaka druga ozbiljna osoba učinila. Pretvaraju se da su par. Savršena je to premisa za rom com koji prati enemies to lovers priču. Film je režirao Will Gluck poznat po filmovima Easy A (koji je proslavio Emmu Stone) te Friends with Benefits s Milom Kunis i Justinom Timberlakeom. Sada je i izašao prvi trailer za film koji u kina stiže 22. prosinca. U traileru se primijeti i kemija likova o kojoj se već mjesecima priča da je bila prisutna i izvan seta.

Stvarna kemija ili marketinški trik?

Tijekom snimanja filma Sidney i Powell su se zbližili. Često su objavljivali zajedničke fotografije na Instagramu. Zbog toga se počelo šuškati kako se između njih rodilo nešto više od prijateljstva. Još dublja šuškanja potaknule su fotografije glumaca na CinemaConu u Las Vegasu. Romansa između glumaca nije rijetkost. No, razlog tolikog pričanja zapravo je činjenica da je Sweeney zaručena za Jonathana Davina, a Powell u vezi s modelom Gigi Paris.

Oboje su demantirali da između njih postoji nešto više te tvrdili kako su samo bliski prijatelji, ali Powell je vrlo brzo nakon glasina prekinuo vezu s Paris. Nije ni strano da Hollywood koristi razne PR taktike kako bi promovirao film tako da smo sigurni da će glasine rezultirati dobrom gledanosti filma.

Samo ne ti
Samo ne ti
Samo ne ti

Foto: PR, Profimedia, IMDb

Učitati još
Zatvori