Nažalost, nećemo tako skoro gledati novu sezonu serije Euphoria
Nažalost, nećemo tako skoro gledati novu sezonu serije Euphoria

Nažalost, nećemo tako skoro gledati
novu sezonu serije Euphoria

Obožavatelji serije Euphoria s nestrpljenjem čekaju treću sezonu koja je službeno najavljena još 4. veljače prošle godine. No, od tada se nisu pojavile nove informacije te je izgledno kako će nova sezona na program HBO-a stići tek 2024. godine. Obožavatelji serije potvrdu ove teorije pronašli su u tome što je glavna glumica Zendaya “lajkala” određene tweetove koji navode kako ćemo ju u ulozi Rue Bennett ponovno vidjeti tek tada.

euphoria

S druge strane, MTV je potvrdio kako nas u trećoj sezoni čeka vrlo posebno gostovanje. U epizodnoj ulozi bi se trebala pojaviti, ni manje ni više, nego pjevačka dive Beyoncé! Detalji nisu objavljeni, no poznato je kako je dobila malu ulogu koja će imati veliki utjecaj na Rue.

No, među likovima koje možda nećemo imati priliku vidjeti je Kat Hernandez, budući da je glumica Barbie Ferreira u svojim istupima na društvenim mrežama dala naslutiti kako ne namjerava reprizirati ovu ulogu.

U samo dvije sezone emitiranja, Euphoria je postala serija o kojoj je napisano najviše tweetova u ovom desetljeću, a ta impozantna brojka se penje na 34 milijuna reakcija. Također, riječ je o jednoj od najvećih uspješnica HBO-a. Trenutno se po gledanosti i komercijalnom uspjehu nalazi na drugom mjestu iza Igre prijestolja, no možda je u narednim sezonama uspješno skine s trona.

Zanimljivo, Euphoria je i prva serija prema pretragama na tražilici Google, a koje su još dospjele na listu provjerite ovdje.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori