Ipak nije kraj: Potvrđeno je snimanje nove sezone serije Euphoria. Vraća se i Zendaya
Ipak nije kraj: Potvrđeno je snimanje nove sezone serije Euphoria. Vraća se i Zendaya

Ipak nije kraj: Potvrđeno je snimanje nove sezone serije Euphoria. Vraća se i Zendaya

Obožavatelji serije Euphoria s nestrpljenjem čekaju treću sezonu koja je službeno najavljena još 4. veljače 2022. godine. U međuvremenu, nagađalo se i kako će serija naprasno biti prekinuta jer je glumačka ekipa zaokupljena drugim poslovima.

Ipak, stigla je i službena potvrda kako će treća sezona stići na male ekrane i to s originalnom postavom, odnosno najvećim zvijezdama – Zendaya, Sidney Sweeney, Jacob Elordi i Hunter Schaefer.

euphoria
Euphoria

Što znamo o novoj sezoni?

Vijest je potvrđena od strane HBO-a, platforme koja ju je izvorno i predstavila gledateljima. Snimanje nove sezone trebalo bi započeti u siječnju 2025. godine, točno tri godine od premijere druge sezone hvaljene serije. Detalji radnje još uvijek nisu poznati, kao ni hoće li doći do određenog vremenskog odmaka u istoj.

Podsjetimo, u samo dvije sezone emitiranja, Euphoria je postala serija o kojoj je napisano najviše tweetova u ovom desetljeću, a ta impozantna brojka se penje na 34 milijuna reakcija. Zanimljivo, Euphoria je bila prva serija prema pretragama na tražilici Google 2022. godine, a koje su dospjele na listu prošle godine provjerite ovdje.

Euphoria
Euphoria

Izmjene u postavi

Premda brojni detalji nisu poznati, s druge strane, MTV je još prošle godine potvrdio kako nas u trećoj sezoni čeka vrlo posebno gostovanje. U epizodnoj ulozi bi se trebala pojaviti, ni manje ni više, nego pjevačka diva Beyoncé!

No, među likovima koje možda nećemo imati priliku vidjeti je Kat Hernandez, budući da je glumica Barbie Ferreira u svojim istupima na društvenim mrežama dala naslutiti kako ne namjerava reprizirati ovu ulogu. Razlog je navodno neslaganje s kreatorom serije Samom Levinsonom. On je već neko vrijeme na udarima optužbi za stvaranje toksičnog radnog okruženja.

Znamo da i nećemo vidjeti Feza, odnosno glumca Angusa Clouda koji je nažalost preminuo prošle godine.

 

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori