Ipak ništa od treće sezone Euphorije? Imamo nove informacije
Ipak ništa od treće sezone Euphorije? Imamo nove informacije

Ipak ništa od treće sezone
Euphorije? Imamo nove informacije

Obožavatelji serije Euphoria s nestrpljenjem čekaju treću sezonu koja je službeno najavljena još 4. veljače 2022. godine. Prošlo je već više od dvije godine otkad smo dobili zadnju sezonu. Od tad se dosta toga dogodilo zbog čega se postavljalo pitanje hoće li se serija uopće vratiti na male ekrane. Dugo se mislio da će treća sezona stići ove godine, a onda je jedna od glumica, Sydney Sweeney otkrila kako tek kreće snimanje.

Glumica trenutno promovira horor Immaculate u kojem ima glavnu ulogu. U jednom od intervjua, kada ju je novinar pitao hoće li se odmarati nakon što press turneja za film završi, Sweeney je rekla ‘Idem snimati Euphoriu‘. Ovo je prvi put da je netko stvarno potvrdio da se Euphoria vraća, no Sweeney nije htjela ništa više otkrivati.

euphoria

Beyoncé u Euphoriji

S druge strane, MTV je još prošle godine potvrdio kako nas u trećoj sezoni čeka vrlo posebno gostovanje. U epizodnoj ulozi bi se trebala pojaviti, ni manje ni više, nego pjevačka dive Beyoncé! Detalji nisu objavljeni, no poznato je kako je dobila malu ulogu koja će imati veliki utjecaj na Rue.

No, među likovima koje možda nećemo imati priliku vidjeti je Kat Hernandez, budući da je glumica Barbie Ferreira u svojim istupima na društvenim mrežama dala naslutiti kako ne namjerava reprizirati ovu ulogu. Razlog je navodno neslaganje s kreatorom serije Samom Levinsonom. On je već neko vrijeme na udarima optužbi za stvaranje toksičnog radnog okruženja. Znamo da i nećemo vidjeti Feza, odnosno glumca Angusa Clouda koji je nažalost preminuo prošle godine.

Međutim, sada je došla vijest kako je HBO odgodio snimanje treće sezone do daljnjega. Naime, glumačka postava sada je već postala poprilično velika, primjerice Zendaya i Jacob Elordi koji su se odlučili fokusirati na neke druge projekte. Kako kažu, scenarij za treću sezonu još uvijek se piše.

euphoria

U samo dvije sezone emitiranja, Euphoria je postala serija o kojoj je napisano najviše tweetova u ovom desetljeću, a ta impozantna brojka se penje na 34 milijuna reakcija. Također, riječ je o jednoj od najvećih uspješnica HBO-a. Trenutno se po gledanosti i komercijalnom uspjehu nalazi na drugom mjestu iza Igre prijestolja, no možda je u narednim sezonama uspješno skine s trona.

Zanimljivo, Euphoria je bila prva serija prema pretragama na tražilici Google 2022. godine, a koje su dospjele na listu prošle godine provjerite ovdje.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori