Treća sezona serije ‘Euphoria’ donosi neočekivanu gostujuću ulogu
Treća sezona serije ‘Euphoria’ donosi neočekivanu gostujuću ulogu

Treća sezona serije ‘Euphoria’
donosi neočekivanu gostujuću ulogu

Obožavatelji serije Euphoria s nestrpljenjem čekaju treću sezonu koja je službeno najavljena još 4. veljače ove godine. Ipak, pojedini izvori na društvenim mrežama sugeriraju kako će, na žalost mnogih, nova sezona na program HBO-a stići tek 2024. godine. Potvrdu ove teorije pronašli su u tome što je glavna glumica Zendaya “lajkala” određene tweetove koji navode kako ćemo ju u ulozi Rue Bennett ponovno vidjeti tek tada.

euphoria

Službene potvrde o dolasku nove sezone još uvijek nema te se nadamo kako će ona na male ekrane ipak stići ranije. S druge strane, MTV je potvrdio kako nas u trećoj sezoni čeka vrlo posebno gostovanje. U epizodnoj ulozi bi se trebala pojaviti, ni manje ni više, nego pjevačka dive Beyoncé! Detalji nisu objavljeni, no poznato je kako je dobila malu ulogu koja će imati veliki utjecaj na Rue.

beyonce

U samo dvije sezone emitiranja, Euphoria je postala serija o kojoj je napisano najviše tweetova u ovom desetljeću, a ta impozantna brojka se penje na 34 milijuna reakcija. Također, riječ je o jednoj od najvećih uspješnica HBO-a. Trenutno se po gledanosti i komercijalnom uspjehu nalazi na drugom mjestu iza Igre prijestolja, no možda je u narednim sezonama uspješno skine s trona.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori