Nove serije sa sjajnim recenzijama koje ste možda propustili
Nove serije sa sjajnim recenzijama koje ste možda propustili

Nove serije sa sjajnim recenzijama
koje ste možda propustili

Što pogledati kada mislite da ste pogledali sve? Pravo je vrijeme da priliku date novim, nerazvikanim serijama sa sjajnim recenzijama. Ranije smo vas upoznali s dva zanimljiva naslova, povijesnom serijom The Buccaneers (koju nazivaju i novim Bridgertonom) te miniserijom A Murder at the End of the World (koja se nakon samo dvije epizode uvrstila na liste najboljih serija godine). A sada je pravo vrijeme da otkrijete i ove nove serije.

Također, na ovom linku možete utvrditi i koje su to najbolje serije godine.

Based on a True Story

Based on a True Story

Ako ste ljubitelj crnih komedija onda na svoju listu svakako trebate dodati Based on a True Story. U glavnim ulogama našli su se Kaley Cuoco i Chris Messina, koji su utemeljili supružnike koji su uvidjeli priliku da iskoriste američku opsjednutost true crime naslovima te kreću u potragu za serijskim ubojicom.

Uz postavu intrigantnih likova, serija gledatelje tjera na pogađanje dok spaja više vremenskih linija i perspektiva. Serija je izvorno objavljena na platformi Peacock, a zahvaljujući sjajnom prijemu od strane publike obnovljena je za drugu sezonu.

I leoni di Sicilia

I leoni di Sicilia

Talijanska povijesna drama I leoni di Sicilia nastala je prema istoimenom književnom predlošku, koji je dostupan i u hrvatskom prijevodu. Donosi nam priču o neokrunjenim kraljevima – poduzetničkoj obitelji Florio. Serija nam otkriva uspon dinastije Florio ispreplićući ga s burnim povijesnim događajima. Dostupna je na Disney+  platformi.

PS: Svi ljubitelji povijesnih naslova ne bi trebali propustiti ove serije.

Lessons in Chemistry

Lessons in Chemistry

Istoimeni književni predložak serije Lessons in Chemistry postao je pravi hit u našim knjižarama! A jednak uspjeh zadesio je i seriju kreiranu za platformu Apple TV+. Što se dogodi kada je jedna znanstvenica izazvana društvom koje kaže kako ženama pripada jedino uloga kućanice? Otkriva nam radnja serije u kojoj je glavna uloga povjerena slavnoj glumici Brie Larsson. Više o seriji možete otkriti ovdje.

The Crowded Room

The Crowded Room

Američka psihološka serija The Crowded Room može se pohvaliti doista sjajnom glumačkom ekipom koju predvode Tom Holland, Amanda Seyfried i Emmy Rossum. Radnja prati  Dannyja Sullivana, mladića optuženog za strašni zločin. No, je li pravi krivac još uvijek na slobodi?

Zanimljivo, ova serija nije oduševila kritičare, no gledatelji su je nagradili visokim ocjenama na relevantnim stranicama za recenziranje. Ako niste ljubitelj naslova od više sezona, onda je ova limitirana serija od 10 nastavaka, izvorno krerana za Apple TV+ sjajan odabir.

Cœurs noirs

Cœurs noirs

Francuska serija Cœurs noirs prati živote francuskih specijalnih snaga na misiji u Iraku. Pred timom koji se naziva upravo Crna srca zahtjevni su vojni zadatci. Serija koja je primarno kreirana za platformu Prime Video može se pohvaliti sjajnim recenzijama, koje posebno hvale kinematografska dostignuća i glumačke izvedbe. 

Absolutni debiutanci

Absolutni debiutanci

Na našem popisu serija koje ste možda propustili našao se i poljski naslov Absolutni debiutanci. Tko su apsolutni početnici? Riječ je o dvoje prijatelja iz djetinjstva koje pratimo dok uživaju u posljednjem ljetu prije polaska u filmsku školu. No, stvari neće poći onako kako su si zamislili… Riječ je o vrlo uspješnom coming-of-age naslovu koji gledamo na Netflixu.

Foto: IMDb, Netflix

Učitati još
Zatvori