Španjolska serija Burning body hit je na Netflixu. Donosimo i ostale nove krimi serije koje gledamo
Španjolska serija Burning body hit je na Netflixu. Donosimo i ostale nove krimi serije koje gledamo

Španjolska serija Burning body hit je na Netflixu. Donosimo i ostale nove krimi serije koje gledamo

Neke od najuzbudljivijih serija koje smo pogledali bile su krimići. Od Twin Peaksa do True Detectiva, dobra kriminalistička serija uvijek postane kultna. Napetost koju te serije donose čine ih neodoljivim za gledanje, a mi volimo stalno otkrivati nove. Ovo je naš izbor najboljih novih kriminalističkih serija koje možete i bingeati.

nove krimi serije

Burning Body

Trenutno u trendingu na Netflixu, Burning Body (El cuerpo en llamas) je prava poslastica za ljubitelje kriminalističkog žanra. To je španjolska mini-serija koja prati brutalan slučaj ubojstva. Kada je pronađeno spaljeno tijelo policajca, sumnja se na njegovu djevojku Rosu (koja je ujedno i glavni lik serije) te njezinog ljubavnika. Rosa je uvjerena da je počinitelj njezin bivši muž Javi, a kroz osam epizoda se počne otkrivati njena mračna prošlost. Prevare, nasilje i seks skandali razmotavaju se u ovoj napetoj priči koja će vas držati na rubu stolca. Serija je također temeljena na istinitim događajima.

nove krimi serije

6ixtynin9: The Series

Toom je protagonistica serije 6ixtynin9. Izgubila je posao, osjeća se nesretno te ne vidi izlaz. Kada se jednog dana probudi i ispred vrata svog stana pronađe misteriozan paket koji sadržava novčanicu od milijun dolara, stvari krenu po krivu. Toom ne zna kome pripada novčanica sve dok ona ne postane ono što će joj preokrenuti život naopačke. 6ixtynin9 je tajlanđanska serija koja je nedavno izašla na Netflix, a u svoju kriminalističku priču uvodi i dozu humora i trilera. Seriju svi hvale te je nazivaju tajlandskom verzijom filma Snatch s Brad Pittom. Ako mislite da ste pogledali sve što Netflix nudi, vrijeme je za ovaj zabavni krimić.

nove krimi serije

Top Boy

Kriminalistička serija Top Boy je stara/nova serija. Trenutno o njoj svi pričaju, a prošla je kroz trnovit put kako bi postala zamijećena. Riječ je o britanskoj seriji koja prati dva dilera droge iz Londona i njihove kriminalne radnje kao i ostale likove koji se bave dilanjem droge i nasiljem bandi. Prva sezona izašla je još 2011. godina, a druga 2013. na britanskom TV kanalu Channel 4. Unatoč dobrim kritikama koje su hvalile odlične glumačke izvedbe, rad kamere, realistične teme i scenarij, serija je otkazana.

Tek nakon što je reper Drake zahtijevao da se serija vrati na male ekrane, u igru je došao Netflix i odlučio producirati ostatak serije. Treća i četvrta sezona serije su objavljene kao Netflix Original (dok su prve dvije objavljene pod imenom Top Boy: Summerhouse), a ovaj mjesec je izašla i peta sezona koja je ujedno i zadnja. Top Boy odlična je serija koju mnogi uspoređuju sa Žicom – jednom od najboljih krimi serija ikad.

njemačke serije

Dear Child

O njemačkoj seriji Dear Child već smo pisali, no ne želimo da vam promakne. Zato smo je uključili u našu listu novih kriminalističkih serija. Mini-serija je izašla početkom mjeseca, a ubrzo stekla veliku gledanost. Odlična krimi serija koja se bavi starim slučajem otmice koji je sa svakom epizodom sve mračniji. Toplo preporučujemo da pogledate Dear Child ako tražite kvalitetnu i napetu kriminalističku priču.

Foto: Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori