Top 10: Ovo su prema Googleu najtraženije serije ove godine
Top 10: Ovo su prema Googleu najtraženije serije ove godine

Top 10: Ovo su prema Googleu
najtraženije serije ove godine

Jedna od odrednica koja nam svjedoči o popularnosti pojedinih televizijskih naslova zasigurno je i statistika pretraživanja na tražilici Google. Objavljeni podatci sugeriraju nam kako 60 posto najtraženijih serija čine Netflixovi naslovi.

Ipak, tron je pripao drugom popularnom streaming servisu. Zavirimo zajedno na ovogodišnju Googleovu globalnu listu najtraženijih serija.

Nove-serije-u-siječnju-2021.-Euphoria-specijal-2

Na tronu su:

Prvo mjesto suvereno je zauzela serija Euphoria, a u stopu je prati House of the Dragon, dugoiščekivani prednastavak Igre prijestolja. Riječ je o dva naslova koja možemo pratiti na platformi HBO.

Zanimljivo, premda je najzastupljeniji u Top 10, Netflix nije zasjeo ni na treće mjesto. Ono je pripalo znanstveno fantastičnoj seriji Moon Knight, koju je moguće pratiti na platformi Disney+.

True crime naslovi koji su osvojili publiku

Na četvrtom i šestom mjestu našla su se dva Netflixova true crime naslova – The Watcher i Dahmer. Sjajna je vijest za sve fanove ovih naslova kako će oba doživjeti i nastavak. Između njih se na peto mjesto smjestila dramska serija Inventing Anna.

Radnja ove Netflixove uspješnice prati Annu Delvey odnosno Annu Sorokin, mladu djevojku koja je u New York stigla s velikim ambicijama i – lažima. Više o seriji temeljenoj na istinitoj životnoj priči možete doznati ovdje.

The Sandman serija

Iznimka koja čini razliku

Nastavak liste također je obilježen Netflixovim naslovima pa se tako na osmom mjestu našla korejska drama All of Us Are Dead. Deveto mjesto je zauzela adaptacija popularnog stripa The Sandman, koja se usredotočuje Morpheusa – Kralja snova. Svi detalji o seriji dostupni su ovdje. Posljednje mjesto u Top 10 je zauzela teen drama Heartstopper.

Među navedene Netflixove serije, na sedmo mjesto se “ugurala” serija o superherojima The Boys, osmišljena za Amazon Prime Video.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori