Netflixova serija koja je oduševila kritičare i publiku
Netflixova serija koja je oduševila kritičare i publiku

Netflixova serija koja je oduševila
kritičare i publiku

Kada je riječ o Netflixovim adaptacijama, moramo priznati da u zadnje vrijeme mnoge podižu veliku prašinu, no ipak jedna od najiščekivanijih adaptacija u posljednje vrijeme je svakako serija The Sandman. Ova mješavina modernog mita i mračne fantazije kroz dramatiziranje sna prikazuje jedan novi svijet.

The Sandman serija

Uđite u svijet snova

Riječ je o adaptaciji popularnog stripa Neila Gaimana kreiranom za DC, a usredotočuje se na MorpheusaKralja snova. On je godinama bio zatvoren, a sada se uputio na putovanje svjetovima kako bi pronašao što mu je ukradeno i vratio svoje moći, kako stoji u opisu na Netflixu.

I uistinu, radnja nas vodi u još jedan svijet koji postoji kada zatvorimo oči i kada Kralj snova oživljava sve naše strahove. Morpheus, kojeg je utjelovio izvrsni britanski glumac Tom Sturridge, oči zasipa pijeskom i svi se snovi ostvaruju.

Stoga ako čeznete za bijegom od stvarnosti u neki drugi fantastični svijet, 10 epizoda ove Netflixove serije uvest će vas u jednu sasvim drugu dimenziju. The Sandman je samo par dana nakon što je objavljen dobio epitet najbolje stripovske adaptacije svih vremena, stoga bi bilo šteta da je ne pogledate.

Foto: IMDb, Youtube

Učitati još
Zatvori