Evo u kojim kinima sljedeće srijede možete kupiti ulaznice za 19 kuna
Evo u kojim kinima sljedeće srijede možete kupiti ulaznice za 19 kuna

Evo u kojim kinima sljedeće srijede
možete kupiti ulaznice za 19 kuna

Samo bijeg od gradskih vrućina dovoljan je razlog za odlazak u kino. Kokice, klima i omiljeni glumci na velikom platnu sve su što nam treba za bijeg od užurbane svakodnevice na nekoliko sati. A još kad su ulaznice 19 kuna, stvar je riješena.

Elvis

Naime, svake godine CineStar svoje vjerne posjetitelje nagrađuje velikim popustom te će u srijedu 17.08. jedna ulaznica za film iznositi 19 kn. Mnogi od nas već će se vratiti s godišnjih odmora, stoga je ovo idealna prilika za izlazak, druženje s prijateljima i bijeg od gradskih vrućina u klimatizirane i ugodne dvorane CineStar kina i uživanje u Danu za 19!

Još jedna važna informacija je da cijena uključuje i filmove u posebnim formatima i dvoranama kao što su IMAX te eXtreme, kao i filmove u Kaptol Boutique Cinema. Također, moći ćete uživati u love box ili VIP sjedalima bez posebne nadoplate.

Top Gun: Maverick
Top Gun: Maverick

Po zaista odličnoj cijeni možete ( još jednom ) pogledati dugoočekivani nastavak na koji smo čekali 36 godina, „Top Gun: Maverick“, gdje najpoznatijeg filmskog pilota svih vremena utjelovljuje Tom Cruise. Film kojeg nikako ne smijete propustiti, za slučaj da ga do sada niste stigli pogledati, svakako je i biografska drama kralja rock´n´rolla, „Elvis“. Film je osvojio i kritiku i publiku, a ostvarenje je Baza Luhrmanna, s izvrsnim Austinom Butlerom u ulozi Elvisa.

THOR: LOVE AND THUNDER
Thor: Ljubav i grom

Na programu će biti i horor „Arthurovo prokletstvo“ kao i krimi akcija „Autocesta spasa“ s Juliette Binoche i Morganom Freemanom. Fanovi Marvela moći će uživati u velikom hitu „Thor: Ljubav i grom“, a najmlađi uzrasti u brojnim animiranim filmovima, među ostalim tu je hit film „DC Liga Super-ljubimaca“.

Autocesta spasa

Na programu je također i animirani film „Svjetlosni“ – nova priča studija Disney i Pixar o nastanku Buzza Svjetlosnog, svemirskog rendžera iz popularne franšize „Priča o igračkama”, te animirani film „Odvažna Iva i skriveno blago Maglograda“.

LIGHTYEAR
Svjetlosni

U ponudi je još mnogo naslova, saznajte sve već danas na  https://bit.ly/DanZa19 i planirajte Dan za 19!

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori