Austin Butler – novi zlatni dečko Hollywooda
Austin Butler – novi zlatni dečko Hollywooda

Austin Butler – novi zlatni
dečko Hollywooda

Glumac Austin Butler utjelovio je razne likove u svojoj karijeri, ali je pravi vizibilitet dobio igrajući Elvisa u istoimenom holivudskom blockbusteru. Visoki plavokosi dečko iz Kalifornije izgleda kao model, pa su ga možda zbog toga holivudski producenti uporno stavljali u pretty boy ladicu. Nešto kao Ryan Phillippe devedesetih.

Austin Butler

Trenutno svi eminentni svjetski magazini biraju Austina za naslovnicu, a on je svojom maestralnom ulogom u flimu Elvis pokazao izvanserijski talent.  O njemu (talentu) će vam najbolje pisati filmski kritičari, a mi se možemo osvrnuti na te naslovnice.

Austinova audicija za Elvisa trajala je dugih pet mjeseci prije nego što se redatelj Baz Luhrmann odlučio za njega. Sve je počelo tako što je Butler Luhrmannu poslao snimku na kojoj pjeva i na klaviru svira slavni Elvisov hit, Unchained Melody.

Nakon toga redatelj ga je pozvao u New York gdje su najprije razgovarali tri sata, a onda je Luhrmann pozvao Butlera da sljedeći dan navrati i pročita nekoliko rečenica iz scenarija.

Osim toga, pred redateljem je Butler i pjevao Elvisove pjesme, uključujući i Suspicious Minds. Takvi „sastanci“ potrajali su pet mjeseci. Naposljetku se Luhrmann odlučio za Butlera i sudeći po golemom uspjehu filma, nije pogriješio.

Jedna od naslovnica na kojima se Austin pojavljuje i ona od VMAN-a. Unutra je modni editorijal inspiriran retro stilom, a na jednoj fotografiji glumca grle ruke nepoznate ženske osobe. Po prepoznatljivoj tetovaži, na kojoj piše I can, fanovi su zaključili da je na fotografiji Kaia Gerber, s kojom je trenutno u vezi.

Sadržaj je preuzet sa Journal.rs, a još detalja saznajte OVDJE.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori