‘Svjetlosni’ je zapanjujući animirani film koji će klinci obožavati
‘Svjetlosni’ je zapanjujući animirani film koji će klinci obožavati

‘Svjetlosni’ je zapanjujući animirani film koji će klinci obožavati

‘Svjetlosni’ je nova priča studija Disney i Pixar o nastanku Buzza Svjetlosnog, svemirskog rendžera iz popularne franšize ‘Priča o igračkama’. Radnja filma istražuje priču o podrijetlu astronauta Buzza Svjetlosnog i njegov napredak kako bi postao kapetan Jedinice za zaštitu svemira – Space Rangersa, posvećene borbi protiv zlog cara Zurga.

‘Svjetlosni’ u kinima od 17. lipnja

Redatelj filma je Angus MacLane, a scenarij potpisuje Pete Docter. „Kada smo kreirali prvu Priču o igračkama, dizajnirali smo Buzza Lightyeara s idejom da je on igračka temeljena na nekom stvarno cool liku iz epskog blockbuster filma. Pa, toliko godina kasnije, odlučili smo snimiti taj film”, ističe Pete Docter.

Ono što dodatno daje čar ovom animiranom filmu je glas Chrisa Evansa, poznatijeg kao ‘Captain America’ i soundtrack kojeg je ukomponirao David Bowie. „Često se koristi izraz ‘ostvarenje snova’, ali nikad mi u životu nije toliko značio“, kaže Evans. „Svatko tko me poznaje zna koliko duboko volim animirane filmove. Ne mogu vjerovati da mogu biti dio obitelji Pixar i raditi s ovim uistinu briljantnim umjetnicima koji pričaju priče kao nitko drugi. Vidjeti ih kako rade nije ništa drugo doli magično“.

Foto: Disney

Učitati još
Zatvori