Sada uz povoljniju cijenu u CineStaru možete gledati filmove na najvećem platnu u Hrvatskoj
Sada uz povoljniju cijenu u CineStaru možete gledati filmove na najvećem platnu u Hrvatskoj

Sada uz povoljniju cijenu u CineStaru možete gledati filmove na najvećem platnu u Hrvatskoj

Najveće platno u Hrvatskoj, kristalno čista slika, laserski precizan digitalni zvuk, najoštriji 3D. Ovo su elementi IMAX® doživljaja koji se može iskusiti u CineStaru Arena Zagreb. Ovaj jedinstveni format obožavaju holivudski redatelji poput Christophera Nolana, Jamesa Camerona, Michaela Baya ili J.J. Abramsa. Poznavatelji ovog formata filmove snimane IMAX® kamerama ne žele gledati ni u jednoj drugoj dvorani.

IMAX FEVER

Nova tehnologija

Nova zvučna 12-kanalna tehnologija instalirana u CineStar IMAX® prošle godine kao i novo srebrno platno donose vam 10 puta snažniji dinamički raspon zvuka. Ovakva najbolja svjetska tehnologija koja nudi nenadmašan doživljaj filma na platnu površine od preko 300 kvadratnih metara, po cijeni regular ulaznice od 5,5 eura, sigurno će privući mnoge koji se do sada nisu stigli upoznati s formatom.

Na repertoaru tijekom akcije IMAX® FEVER, koja počinje u četvrtak 11. srpnja i traje sve do ponedjeljka, 15. srpnja bit će ultimativni hitovi kao Dina: Drugi dio, Planet majmuna: Novo kraljevstvo te Furiosa: Pobješnjeli Max saga. Od najnovijih filmova u akciju su uključeni Disney hit Izvrnuto obrnuto 2 i Mjesto tišine: Dan prvi, nastavak uspješne franšize.

Pixar crtić Inside Out

Evo i što možete pogledati

IMAX® je i danas najveći i najuzbudljiviji filmski format na svijetu. Filmovi za IMAX® se snimaju na poseban način, s posebnim kamerama i iz posebnih kutova. Upravo zbog tog specifičnog načina snimanja, u IMAX® dvorani potrebna su čak dva projektora kako bi gledatelj u potpunosti mogao uživati u svim kvalitetama ovog premium formata.

Eksplozija ili šapat na uho. Svaki ton je jednostavno čišći u IMAX®-u. Kombinacija perfektno podešenog, integriranog zvučnog sistema i preciznih zvučnika isporučuje tako nevjerojatno precizan zvuk koji će vas natjerati da se zapitate kako im uspijeva? IMAX® na taj način kontrolira svaki segment zvučnog iskustva publike zbog čega i ima brojne obožavatelje.

Od 11. do 15. srpnja, IMAX FEVER je idealna prilika za doživjeti IMAX u klimatiziranom CineStaru Arena Zagreb, a to je ujedno i uvod u niz odličnih ljetnih hitova koji slijede kao “Twister 2” kojeg pretpremijerno možete pogledati od 16. srpnja, a po redovnom rasporedu već od 18. srpnja, Deadpool i Wolverine pretpremijerno stiže 24. srpnja te po redovnom rasporedu od 25. Srpnja. Alien: Romulus u kina stiže 15. kolovozadok Bubimir Bubimir i Transformers One dolaze u rujnu.

Za program i ulaznice posjetite link.

Foto: PR, IMDb

Učitati još
Zatvori