Povorka Ministarstva magije ovog je vikenda oduševila prolaznike u Zagrebu

Povorka Ministarstva magije ovog je vikenda
oduševila prolaznike u Zagrebu

Proteklog vikenda Hrvatska je dočekala dugoočekivani, treći nastavak franšize koja nas vraća u magični svijet J.K.Rowling. Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajne, studija Warner Bros Pictures, u distribuciji Blitz filma, novo je poglavlje koje donosi pregršt avantura i pustolovina s dobro poznatim protagonistima i antagonistima te vječnu borbu svjetla i tame. Osim uzbudljivih zapleta, treći nastavak otkriva i dosad nepoznate detalje iz bogate biografije intrigantnog Albusa Dumbledora. Najveći fanovi imali su priliku pogledati pretpremijerne projekcije, a od 14. travnja film će biti na redovnom rasporedu.

Međutim, filmsko uzbuđenje iz kinodvorana CineStara preselilo se i na ulice Zagreba, koje su ovog vikenda bile posute čarobnom prašinom. Građane je pozdravljala vesela povorka Ministarstva magije odjevena u prigodne kostime, koja je od Gajeve ulice, točnije od Fan & Fun shopa, krenula put Branimir Mingle Mall-a.

Tamo su ih, na Vikendu magije, dočekali mnogobrojni obožavatelji magičnog univerzuma, u interijeru ukrašenom eksponatima poput čarobnih štapića, picketa, sniflera, makete Hogwartsa te brojnim drugim replikama. Održan je i izbor najboljeg kostima, a pobjedniku je uručena vrijedna nagrada – ekskluzivni set za pisanje Newta Scamandera, u koferu! Povodom Vikenda magije u svim CineStar kinima diljem Hrvatske oni najsretniji, slučajnim odabirom, osvojili su fantastične tematske nagrade, osigurane od strane „Hoću knjigu.”

Sara Valentić
Matea Frajsberger
Marko Bošnjak
Ivana Delač
Ivan magla
Ivana Blažoti Mijoč

Opijeni magijom, mnogobrojni fanovi uživali su filmskoj projekciji u najprestižnijim kino formatima: IMAX, 4DX, Gold Class i tematskim manifestacijama, a oni najsretniji kućama su odnijeli vrijedne nagrade. Magična avantura se nastavlja jer već 16. i 17.4. Kaptol Boutique Cinema priprema nova iznenađenja, a najveći sretnici osvojit će tematske poklone poput čarobnih štapića.

Ulaznice za Čudesne zvijeri: Dumbledoreove tajnemožete pronaći na ovdje.

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori