Koncentrat za područje oko očiju koji podiže kapke i obraze te smanjuje bore smijalice? Može!
Koncentrat za područje oko očiju koji podiže kapke i obraze te smanjuje bore smijalice? Može!

Koncentrat za područje oko očiju koji podiže kapke i obraze te smanjuje bore smijalice? Može!

Formulom koja sadrži Rosapeptide™ i kvasac, Dior Prestige Le Concentré Yeux cilja na 4 ključne točke – podiže kapke, zaglađuje suzne brazde, podiže obraze i smanjuje bore smijalice. Može li bolje?

Svi želimo blistavu, pomlađenu i savršenu kožu, ali nam je dobro poznato da je taj put pun prepreka. Između ostalog, dob i svakodnevne agresije, izvanjske (sunce, zagađenje…) i unutarnje (stres, manjak sna…), potiču nakupljanje štetnih molekula koje zasićuju kožu i uzrokuju upalu kožnog tkiva poznatu kao inflammaging. One pak dovode do pojave vidljivih znakova preranog starenja na cijelom licu.

22 mišića u stalnom pokretu

Područje oko očiju posebno je ugroženo jer zbog manjka lojnih žlijezda koža na ovom dijelu lica lako dehidrira, što pridonosi bržem stvaranju bora. Kao da to nije dovoljno, koža oko očiju je šest do deset puta tanja nego koža ostatka lica te, vjerovali ili ne, sadrži 22 mišića koji su u stalnom pokretu.

Dior Prestige Le Concentré Yeux
Dior Prestige Le Concentré Yeux

Kombinacija ruže i peptida

Dior je prepoznao te izazove i stvorio Dior Prestige Le Concentré Yeux, inovativnu njegu koja koristi kompleks Rosapeptide ™. Ovaj moćan kompleks kombinira regenerativne latice ruže iz Granvillea s peptidom koji potiče proizvodnju kolagena, pomlađujući kožu na tri razine – poboljšava sintezu ceramida, stimulira hidrataciju i povećava proizvodnju kolagena, što rezultira vidljivo čvršćom i mladolikijom kožom.

Dior Prestige Le Concentré Yeux
Dior Prestige Le Concentré Yeux

Naslijeđe ruže iz Granvillea

Priča o Dior Prestige Le Concentré Yeux započinje, dakle, ružom iz Granvillea. Rođena iz divlje ruže koja raste na liticama i odabrana između njih 40.000, ona je prva ruža stvorena za kozmetičku njegu kože u Dioru. Fasciniran njezinom sposobnošću da izdrži oštru klimu i odoli izvanjskim agresorima, Dior je 2021. godine posvetio prvi kozmetički vrt upravo ruži iz Granvillea.

Diorov vrt, 100 % posvećen regenerativnom uzgoju, omogućio je dodatna istraživanja koja su pokazala da Rose de Granville ima dvostruko jaču otpornost na bolesti i dvostruko jači stanični rast od drugih ruža. Ekstrakt ove ruže dokazano pomaže u zacjeljivanju kože nakon laserskih tretmana, a pokazao je i čak četiri puta snažniji revitalizirajući učinak od retinoične kiseline. Sve to čini je idealnim sastojkom za njegu kože.

Dior Prestige Le Concentré Yeux
Dior Prestige Le Concentré Yeux

Djelovanje na 4 ključna područja

Le Concentré Yeux djeluje na 4 ključna područja oko očiju: gornji kapak, suznu brazdu, dio ispod očiju i bore smijalice. Diorovi znanstvenici dokazali su kako je više od dvije trećine izraza lica povezano s ravnotežom upravo tih područja.

Ova inovativna formula povećava sintezu ceramida za 150%, stimulira vodene kanale u epidermisu za 170 % te povećava proizvodnju kolagena za 101 %, pružajući koži hidrataciju, čvrstoću i sjaj. Dodatno, ekstrakt kvasca u formuli potiče mikrocirkulaciju, smanjujući podočnjake i osvježavajući dio oko očiju.

Ritual njege uz aplikator Open-Eye

Kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost, Dior je razvio i masažni aplikator Open-Eye uz ritual njege. Ovaj inovativni alat pruža osvježavajući učinak i pomaže u podizanju kapka, zaglađivanju suzne brazde, podizanju obraza i smanjivanju bora smijalica. Rezultati su vidljivi već nakon mjesec dana.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori